• Pratite nas
Vega doo Novi Sad
Branka Ćopića 219, Novi Sad
Average: 3 (2 votes)

Vega doo Novi Sad

O nama: 

Vega doo Projektovanje, izrada, ugradnja, uvoz i servis liftova

Vega doo Liftovi, pokretne stepenice

Preduzeće Vega doo na prostoru Srbije danas zauzima jednu od liderskih pozicija i predstavlja veoma osposobljenu organizaciju za inženjering, projektovanje, konsalting, montažu, remont, modernizaciju i servis liftova, hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih stepenica - eskalatora, pokretnih traka - travelatora, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretne i osobe sa hendikepom, kao i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta.

Preduzeće Vega doo radi po sistemu "ključ u ruke" koji obuhvata: studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, izradu dela opreme, nabavku i uvoz opreme i materijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i konačno, predaju lifta korisniku.

Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačem liftova OTIS (SAD), kao i sa više renomiranih svetskih proizvođača kako bi smo najbolje odreagovali na sve zahteve klijenta, a sve sa ciljem da se našim klijentima isporuče najsavremeniji liftovi sa hidrauličnim ili električnim pogonom. Nudimo široku lepezu liftova, od najekskluzivnijih liftova visoke klase, sve do kućnih (HOME LIFT) liftova.

Preduzeće Vega doo sve svoje poslove izvodi visoko kvalitetno i vrlo efikasno, uz svu pažnju. Uspešno obavljeni poslovi koje je Vega doo realizovala u predhodnom periodu na izradi, isporuci i montaži novih liftova, teretnih platformi, kao i servisiranju, remontu i modernizaciji mnogih liftova, raznih proizvođača i starosnog doba su najbolja preporuka za očuvanje poverenja starih i dobijanje poverenja novih korisnika.

Telefoni: 

021 6506 577
021 6506 578
info@vegalift.com

Podeli: