• Pratite nas
Mikonik doo Održavanje i servis liftova
Bulevar Patrijarha Pavla 1a, Novi Sad
Average: 3 (1 vote)

Mikonik doo Održavanje i servis liftova

O nama: 

Prodaja, montaža, održavanje i servis liftova

Mikonik doo Održavanje i servis liftova

Delatnost firme Mikonik doo je montaža, servis, održavanje i remont liftova, a od 2008. godine počeli smo i uvoz najsavremenijih, pouzdanih hidrauličnih i električnih liftova različitih tipova, namena (putnički, teretni, pluteretni) i nosivosti za stambene, poslovne i stambeno - poslovne objekte.

30 godina iskustva

Naš glavni montažer ima 30 godina iskustva u montaži. Montirao je liftove u zgradama od 54 sprata u Londonu - Engleska, Permu - Rusija, lift u Huseinovoj rezidenciji i veliki broj liftova po celoj bivšoj Jugoslaviji.

Odličan kvalitet po dobroj ceni

Liftovi koje nudimo su poznatih grčkih proizvođača:

  • METRON član ALUMIL Group - veoma poznata po kvalitetu svojih proizvoda. METRON ima proizvodnju kabina i vrata, a takođe proizvodi i kompletira elemente koji su sastavni deo hidraulike
  • EXAN - koji proizvodi i kompletira elemente koji su sastavni deo hidraulike

Uvozimo MORISOVE klipove, BLAIN-ovu grupu ventila koju koriste na agregatu, BLAIN-ovu ručnu pumpu, Settima pumpu takodje u agregatu. Sve od poznatih i priznatih nemačkih i italijanskih proizvođača. U proizvodnji električnih liftova koristimo motore proizvođača ALBERTO SASSI.

Mikonik doo je do sada izveo radove na montaži i ugradnji liftova na mnogo funkcionalno različitih objekata u Srbiji i Crnoj Gori (Novi Sad, Budva, Kotor, Mokra Gora, Bor, Subotica i drugi)

Telefoni: 

064 1153 031
mikonik@nspoint.net

Podeli: