• Pratite nas
GT Lift doo Servis i remont liftova Beograd
GT Lift doo Beograd
Ilindenska 11, Beograd
Average: 4 (1 vote)

GT Lift doo Beograd

O nama: 

GT Lift doo Projektovanje, prodaja, montaža, servis i remont liftova

GT Lift doo Servis i remont liftova

GT lift doo je preduzeće za proizvodnju, projektovanje, prodaju, modernizaciju, montažu i servisiranje svih vrsta liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka. GT lift doo je ovlašćeni montažer i serviser kompanije KLEEMANN sa kojom imamo saradnju dugu više od 14 godina. Isto tako imamo Ugovor o saradnji sa renomiranim Španskim proizvođačem liftova (MB-GT lift) koji za potrebe GT lift-a proizvode liftove pod našim imenom. Saradnjom sa pomenutim kompanijama smo u mogućnosti da Vam ponudimo sve vrste liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka, koji imaju odličan odnos cena - kvalitet.

Montaža lifta

Dugogodišnje iskustvo naših montera garantuje sigurnu montažu od starijih tipova liftova do najsavremenijih. Naši vodeći monteri su iskustvo stekli montirajući liftove najrazličitijih svetskih i domaćih proizviđača, kako po zemlji tako i po inostranstvu. Posedujemo sertifikate za montažu i servisiranje liftova kompanija KLEEMANN i ORONA, i redovno se vrši usavršavanje znanja na stručnim seminarima pomenutih kompanija.

Održavanje lifta

GT Lift trenutno održava preko 100 liftova, različitih tipova i proizvođača. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Pri redovnom servisu koristimo najsavremenije tehnologije i sredstva što znatno povećava vek trajanja elektro-mehaničkih sklopova lifta. Svi liftovi u održavanju GT Lift-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme.

Modernizacija lifta

GT Lift poseduje bravarsku radionicu za izradu i popravku manjih elektro i mehaničkih sklopova tako da uz malo ulaganje starim ili istrošenim liftovima vraćamo stari sjaj. Ako imate potrebe za modernizacijom Vašeg lifta, promenom obloga kabine, zamenom komande lifta, pozivnih kutija i sl., kontaktirajte nas, i rado ćemo Vas posavetovati i ponuditi naše rešenje.

Projektovanje lifta

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju liftovskih postrojenja je od velikog značaja za kvalitetan rad u isporuci i montaži liftova. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje mašinskih instalacija, i uz svaki isporučeni lift se prilaže i projekat mašinskih instalacija (Glavni ili Izvedeni).

Servis lifta je obezbeđen 24h, svih 365 dana u godini.

Ključne reči: Putnički lift, Teretni lift, Auto lift, Bolnički lift, Maloteretni (kuhinjski) lift, Teretne platforme, Pokretne stepenice, Pokretne trake, Montaža lifta, Servis lifta, Remont lifta

Pratite nas na Facebook-u

Telefoni: 
Slike: 
GT Lift doo Servis i remont liftova 01
GT Lift doo Servis i remont liftova 02
GT Lift doo Servis i remont liftova 03
GT Lift doo Servis i remont liftova 04
GT Lift doo Servis i remont liftova 05
GT Lift doo Servis i remont liftova 06
GT Lift doo Servis i remont liftova 07
GT Lift doo Servis i remont liftova 08
GT Lift doo Servis i remont liftova 09
GT Lift doo Servis i remont liftova 10
GT Lift doo Servis i remont liftova 11
GT Lift doo Servis i remont liftova 12
GT Lift doo Servis i remont liftova 13
GT Lift doo Servis i remont liftova 14
Podeli: