• Pratite nas
Servis Studio Beograd cover
Servis Studio Beograd
Aleksandra Dubčeka 56, Zemun, Beograd
Average: 5 (1 vote)

Servis Studio Beograd

O nama: 

Servis Studio je specijalizovan za profesionalnu ugradnju i servis auto alarma, kao i održavanje, punjenje i servis auto klime

Servis Studio Beograd

Auto klime

Radimo servis auto klima kao i dopunu instalacije potrebnim gasom. Kompletan servis Auto klime podrazumeva: pregled i dijagnostika stanja kompletnog sistema, vakumiranje sistema u celosti (vađenje starog freona), zamena ulja u kompresoru, punjenje novim freonom. Kontrola zaptivenosti vrši se fluo marker bojom koja se ubacuje u sistem i tako obeležava mesta eventualnih curenja sistema.

  • Servis auto klime
  • Punjenje auto klime
  • Dezinfekcija auto klime
  • Zamena polen filtera
  • Remont kompresora (zamena lagera, dihtunga, semeringa i spojnica)
  • Popravka instalacije (zamena hladnjaka, sušača i isparivača, varenje i izrada cevi)

Servis Studio Beograd

Ugradnja Auto alarma

Servis se bavi ugradnjom alarmnih uređaja renomiranih proizvođača i to klasičnih alarma marke BEEPER, PORTMAN, VISION, SCORPION, EXCALIBUR kao i digitalnih CAN alarmnih sistema poslednje generacije marke TYTAN. Na vama je samo da odlučite da li uključenje alarmnog sistema želite da obavljate pomoću dodatne daljinske komande ili želite da se sistem integriše u fabrički ključ kojim zaključavate vaše vozilo.

Na raspolaganju vam je naše višegodišnje iskustvo uz profesionalnu ugradnju i održavanje u garantnom roku i izvan njega. Osim ugradnje alarmnih sistema u našem servisu možete izvršiti popravku ili nadogradnju postojećih alarma.

Servis Studio Ugradnja auto alarma

 
Telefoni: 

011 3194 003
063 1035 511
servisstudio90@gmail.com

Slike: 
Servis Studio
Servis Studio
Servis Studio
Servis Studio
Servis Studio
Podeli: