• Pratite nas
Auto servis Calibra II
Krnješevačka 105, Šimanovci
Average: 3 (1 vote)

Auto servis Calibra II

O nama: 

Auto servis Calibra Održavanje i popravke vozila Opel, prodaja rezervnih delova

Auto servis Calibra II

Auto servis Calibra se bavi isključivo popravkom Opel vozila van garancije. Nalazimo se u Šimanovcima, na 30 km od Beograda. Blizina auto puta Beograd-Zagreb doprinela je da za sve godine našeg poslovanja imamo zadovoljne mušterije iz Beograda i okoline. Naš partnerski odnos i želja da Vaš automobil uvek bude u top stanju dovela je vlasnike Opel vozila širom Srbije u naš servis. Svoje poverenje dale su nam i renomirane firme kojima održavamo vozne parkove.

Prodaja Opel delova

U sklopu auto servisa Calibra se nalazi prodavnica auto delova, pa možete biti sigurni da će Vaš Opel automobil imati najbolji mogući tretman. Pored novih, posedujemo i veliki izbor polovnih delova, tako da uvek imate izbor da uštedite. Kvalitet nam je na prvom mestu, tako da kod nas možete ugraditi samo kvalitetne delove, među kojima su: GM, Textar, Sachs, Luk, Bosch, Febi, Ate. Ovu činjenicu potvrdjuje i saradnja sa vodećim snabdevačkim firmama: Auto Mirkos, Delmax doo, Hemtex, Balans doo, Wurth, Koomp co, Cirkom, Gomikom.

U rekordno kratkom roku rešavamo problem nedostajućih delova i servis za Vaše vozilo po sistemu „ključ u ruke“. Dok mi radimo, Vi možete u našim prostorijama popiti kafu i sačekati da Vaš automobil bude spreman. Kompletan prostor auto servisa Calibra je pokriven WiFi signalom.

Šlep služba

Za sve one koje automobil iz bilo kog razloga ostavi na putu, mogu nam se obratiti za šlep vozila. Auto servis Calibra raspolaže i službom za šlep vozila. Mi ćemo u najkraćem roku intervenisati i prevesti Vaš automobil u servis, gde ćemo izvršiti dijagnostiku kvara.

Radno vreme: 
09:00-17:00, Subota 08:00-12:00
Telefoni: 

022 481 459
063 204 574
info@serviscalibra.rs

Podeli: