• Pratite nas
Delta Electronic Beograd cover
Delta Electronic Beograd
Vojvode Stepe 93, Beograd
Average: 5 (2 votes)

Delta Electronic Beograd

O nama: 

Delta Electronic Zaštita vozila i objekata od krađe, alarmi i video nadzor

Delta Electronic Beograd

Delta Electronic nudi Vam najsigurniji sistem elektronske i mehaničke zaštite vozila od krađe. Svi sistemi su unikatno koncipirani i dizajnirani, te pružaju najviši stepen zaštite u svim rizičnim situacijama, na parkingu i u toku same vožnje u slučaju otmice ili bilo kojih drugih nepredviđenih okolnosti. Zaštitni sistemi DELTA ELECTRONIC su kombinacija više podsistema, komponenti elektronske i alarmne zaštite sa dodatkom mehaničke A.T.-LOCK klina igle za zaključavanje volana. Jedinu originalnu patentom zaštićenu A.T.-LOCK bravu moguće je ugraditi isključivo u servisu Delta electronic.

Maksimalna sigurnost i zaštita

U vremenu ubrzanog tehnološkog razvoja auto industrije i usavršavanju samih automobila sve je češća pojava savršenijih načina krađe vozila. Napredak elektronike na vozilima proizveo je novu generaciju kradljivaca koji su uz pomoć kompjuterske opreme usavršili tehniku savladavanja konvencionalnih sistema zaštite pa se čak stiče utisak da efikasna zaštita i ne postoji. Međutim proučavanjem nedostataka postojećih sistema zaštite sa dvadesetogodišnjim iskustvom u toj oblasti došli smo do rešenja koja obezbeđuju maksimalnu sigurnost vozila a i samog vlasnika u rizičnim situacijama kao sto su krađa vozila na parkinzima ili pokušaj otmice na ulici. Pošto se u praksi pokazalo da svi konvencionalni, serijski i fabrički sistemi koji se najčešće ugrađuju u vozila nisu naročito efikasni, javlja se potreba za specificnim, unikatnim sistemima zaštite koji se prilagođavaju korisniku i određenom modelu automobila.

Vrhunski sistemi i stručna ugradnja

Servis Delta electronic se već 20 godina bavi ugradnjom vrhunskih sistema zaštite kako na automobilima visoke i srednje klase tako i na objektima, stanovima i lokalima. Servis Delta electronic nudi usluge kao što su popravka elektronskih sistema na vozilima novije generacije, audio i video sistemi, parking senzori i dr. Svaki Delta electronic sigurnosni sistem je temeljno i unikatno osmišljen te je izbegnuta mogućnost sabotaže i neutralisanja zaštite na uobičajen i najčešći način. Zaštitni sistemi Delta electronic su kombinacija više podsistema, komponenti, elektronske i alarmne zaštite sa dodatkom mehaničke zaštite A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana ukomponovanih na specifičan, kreativan i unikatan način. Višestruka elektronska zaštita vozila i mehanička zaštita vozila (koju čine 7-15 komponenti ) pokriva sve ranjive tačke na vozilu i tako čini neraskidivim lanac koji u startu demorališe potencijalne lopove, te štiti vozilo ne samo od krađe već i od oštećenja nastalih prilikom samog pokušaja. Neke od mera su mehanička blokada volana, mehanička blokada menjača, alarmni sistemi za zaštitu vozila i sl.

Prednosti sistema zaštite Delta electronic

Zaštita od krađe automobila, kao i od neovlašćenog pokretanja čak i kada bi lopov posedovao originalni ključ i daljinski upravljač za vozilo i alarmni sistem je sigurna uz Delta electronic sistem zaštite. Zaštićen je od šlepovanja, guranja i od otmice na semaforu dok motor radi čak, i kada vlasnik nije uspeo da išta preuzme da bi to sprečio. Prednost Delta electronic sistema zaštite je što se pokušajem sabotaže nekog dela dodatno onemogućava pokretanje vozila i dodatno otežava pokušaj krađe skraćujući vreme pokušaja na minimum. Dodatnu zaštitu pruža i automatsko uključenje koje smanjuje i rizik od greške ljudskog faktora i zaboravnosti.

Pouzdan i kvalitetan sistem zaštite

Velika prednost Delta electronic sistema se ogleda u tome što ne koristi CAN-BUS, digitalnu komunikacijsku vezu sa kompjutera automobila te je time izbegnuta mogućnost da zbog nekog kvara na alarmu dođe do poremećaja elektronike ili brisanja softvera iz centralnog računara na vozilu. Dodatno se onemogućava da lopovi preko kompjutera isključe alarm, stoga je izbegnuta mogućnost da zbog eventualnog kvara na sistemu vozilo ostane na putu. Delta electronic sistem zaštite od krađe je maksimalno pouzdan, nema reklamacija i ne utiče na fabričku garanciju vozila, a priznat je i od strane više osiguravajućih i auto kuća kao standard ozbiljne zaštite. Delta electronic sistem zaštite se radi u ograničenoj količini i maloj seriji, kako bi se obezbedila sigurna zaštita vozila, i izbegla hiperprodukcija koja neminovno vodi slabljenju sistema zaštite.

Pogledajte Website / GoogleMaps

Radno vreme: 
09:00-17:00, Subota 09:00-14:00
Telefoni: 

063 20 90 20
063 7712 612
065 20 90 202
deltaelectronic@mts.rs

Slike: 
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Delta Electronic Beograd
Video: 
Delta Electronic zaštita vozila
Podeli: