• Pratite nas
Letina Novi Bečej
Josifa Marinkovića 176, Novi Bečej
Average: 3 (1 vote)

Letina Novi Bečej

O nama: 

Proizvodnja stočne hrane i premiksa

Letina doo Novi Bečej

Kompanija Letina osnovana 1992. godine u Novom Bečeju, u srcu Banata. Od svojih ranih početaka, bavila se prodajom rezervnih delova za poljoprivredne mašine, da bi kasnije svoju delatnost proširila na distribuciju hrane za životinje drigih proizvođača.

Intenzivnim radom na terenu i u kontaktu sa kupcima shvatamo da svojim znanjem i veštinom, možemo odgovoriti zahtevima tržišta u cilju zadovoljavanja istih. U prilog tome odlučujemo se na veliki poduhvat i 2010. godine otvaramo fabriku stočne hrane. Prevashodno se počelo sa proizvodnjom potpunih krmnih smeša da bi osluškujući želje potrošača, a u cilju povećanja kvaliteta hrane proširili svoju delatnost. U saradnji sa naučnim ustanovama iz oblasti veterine, počeli smo sa proizvodnjom dopunskih krmnih smeša i proizvodnjom mineralno-vitaminskih predsmeša. Takođe se bavimo i preradom sojinog zrna u griz i pogaču.

Letina doo se danas može pohvaliti širokim spektrom proizvoda, u koje su uložene godine iskustva, znanja i truda. I ako smo po prisutnosti na tržištu mlada kompanije u oblasti proizvodnje stočne hrane, naša misija je da proizvodimo bezbedne proizvode za dobrobit naših kupaca.

Proizvodi:

  • Potpune krmne smeše
  • Dopunske krmne smeše
  • Vitaminsko - mineralne predsmeše
Telefoni: 

023 772 526
063 514 172
letina.fsh@gmail.com

Podeli: