• Pratite nas
Hrana Produkt doo Stočna hrana
Hrana Produkt
Stojana Čupića bb, Salaš Noćajski
Average: 5 (1 vote)

Hrana Produkt

O nama: 

Hrana Produkt doo Fabrika stočne hrane, dodaci stočnoj hrani, punomasni sojin griz, pogača od soje i sojino ulje

Hrana Produkt doo Stočna hrana

Hrana produkt doo je fabrika stočne hrane sa sedištem u Salašu Noćajskom koja posluje od 1992. godine. Preduzeće je u privatnoj svojini, registrovano kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet. Osnovna delatnost je proizvodnja gotove hrane za životinje.

Hrana Produkt doo Fabrika stočne hrane

Od osnivanja pa do danas, politika fabrike stočne hrane Hrana produkt doo je usmerena na ulaganja u kvalitet, proizvodne i skladišne kapacitete i znanje. Rezultat tih nastojanja su dve fabrike stočne hrane u vlasništvu, Hrana produkt u Salašu Noćajskom i Provamin u Sremskoj Mitrovici.

Proizvodni asortiman

Vrhunski kvalitet stočne hrane

Proizvodni proces u fabrikama je automatizovan. Potpune smeše proizvode se u brašnastom i peletiranom obliku. Proizvodimo i dodatke stočnoj hrani koji doprinose boljim proizvodnim rezultatima u porastu i tovu, punomasni sojin griz, pogaču od soje i sojino ulje. Sirovine se skladište i čuvaju u skladu sa važećim pravilnicima i standardima, tako da su bezbedne za upotrebu u proizvodnji. U laboratoriji se vrše analize sirovina i proverava njihov kvalitet pre uključivanja u proces proizvodnje. Kvalitetne sirovine kontrolisanog porekla, optimalizacija i automatizacija za rezultat imaju i visok kvalitet proizvoda. Takođe, pružamo i usluge sušenja i skladištenja zrna kukuruza i soje.

Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu je sa zahtevima međunarodnih standard SRPS 9001:2008 i HACCP sistema implementiranog 2006. godine. Dobitnici smo brojnih medalja sa stručnih sajmova.

Proizvodi Hrana produkt distribuiraju se preko sopstvenih maloprodajnih objekata, u veleprodaji i direktnom saradnjom sa farmama živine, svinja i goveda.

Telefoni: 

022 650 033
022 650 027
022 636 003
022 650 988
office@hranaprodukt.com

Slike: 
Hrana Produkt doo Stočna hrana 01
Hrana Produkt doo Stočna hrana 02
Hrana Produkt doo Stočna hrana 03
Hrana Produkt doo Stočna hrana 04
Hrana Produkt doo Stočna hrana 05
Hrana Produkt doo Stočna hrana 06
Hrana Produkt doo Stočna hrana 07
Hrana Produkt doo Stočna hrana 08
Hrana Produkt doo Stočna hrana 09
Hrana Produkt doo Stočna hrana 10
Video: 
Hrana Produkt doo Fabrika stočne hrane
Podeli: