• Pratite nas
Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir cover
Eliksir specijalna oftalmološka bolnica
Marodićeva 12, Novi Sad
Average: 5 (1 vote)

Eliksir specijalna oftalmološka bolnica

O nama: 

Eliksir specijalna oftalmološka bolnica vrši oftalmološke preglede, odredjivanje dioptrije, dijagnostiku i lečenje bolesti oka dece i odraslih

Eliksir specijalna oftalmološka bolnica

Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir u Novom Sadu radi u sastavu srpsko-ruskog preduzeća Eliksir - Kaluga doo Novi Sad od 1993. godine, a njena saradnja, sa Očnom klinikom Fjodorov počela je još 1989. godine u okviru programa "U Kalugu po bolji vid".

Bolnica je opremljena najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje oka dece i odraslih. Poznata je po dugogodišnjoj stručnoj i poslovnoj saradnji sa čuvenom ruskom Očnom klinikom Fjodorov u Kalugi - Federalnom državnom ustanovom Medjusektorskog naučno-tehničkog kompleksa Mikrohirurgija oka Fjodorov Ministarstva zdravlja Ruske federacije i njen je ekskluzivni predstavnik u našoj zemlji i bivšim YU republikama.

U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici Eliksir u Novom Sadu stalno gostuju najpoznatiji ruski oftalmohirurzi sa Očne klinike Fjodorov iz Kaluge, koji kao konsultanti, pored naših oftalmologa, obavljaju konsultativne preglede pacijenata i prate postoperativni tok lečenja.

Popunite formular za prijavu i zakažite pregled, a možete nas i pozvati telefonom od 8 do 15 sati, svakog radnog dana.

Pratite nas Facebook / YouTube

Radno vreme: 
08:00-15:00, Subota 08:00-13:00
Telefoni: 

021 444 716
021 445 946
021 445 932
065 444 71 66
eliksir@eliksirkaluga.com

Slike: 
Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir
Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir
Video: 
Bolnica Eliksir na YouTube
Podeli: