• Pratite nas
Elektrotim doo Izvodjenje i projektovanje trafo stanica
Veselina Masleše 22, Novi Sad
Average: 4 (1 vote)

Elektrotim doo Izvodjenje i projektovanje trafo stanica

O nama: 

Izvodjenje i projektovanje trafo stanica, elektroinstalacije

Izvodjenje i projektovanje trafo stanica Elektrotim doo

Preduzeće Elektrotim doo je osnovano 01.06.2001. godine. Osnovna delatnost firme je izvođenje i projektovanje trafo stanica pogonske automatike i elektroinstalacija.

Prevashodna delatnost firme je izvodjenje elektroinstalacija, pretežno niskonaponskih. Tu spadaju sve vrste elektroradova na električnim instalacijama kompleksnih industijskih objekata, kao i stambenih zgrada i kuća za stanovanje. Radimo i gromobransku instalaciju i uzemljenje svih vrsta objekata. Specijalizovali smo se za rešenja uštede na računima za električnu energiju, putem kompenzacije reaktivne energije.

Pored samog uvodjenja električnih instalacija, firma Elektrotim doo se takodje uspešno bavi pravljenjem i montažom razvodnih ormara (tzv. panel building). Naši visoko obučeni panel builderi imaju iskustva sa montažom ormara i opreme raznih proizvodjača, kako standardnih ormara tako i specifičih ormara i opreme. Do sad smo koristili i ugrađivali opremu skoro svih vodećih svetskih brendova koji se mogu naći u Srbiji (Schneider Electric, Moeller, Schrack, Legrand, Lovato, Terasaki, Iskra).

Usluge koje vršimo:

U pogledu osposobljenosti raspolažemo sa stručnim i iskusnim visoko obrazovanim kadrom sa odgovarajućim licencama. Imamo odgovornog izvodjača radova elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona, odgovornog izvodjača radova telekomunikacionih instalacija niskog i srednjeg napona i odgovornog projektanta upravljanja elektromotornim pogonima: automatika, merenje i regulacija.

Ovde se možete informisati o osnovnim delatnostima firme, kao i o uslugama koje pružamo, a za ostale informacije posetite naš sajt.

Telefoni: 

021 6750 488
021 6311 555
064 8634 848
elektrotim@yahoo.com

Podeli: