• Pratite nas
Elektro Serdjo doo cover
Elektro Serđo
Obilićev venac 41, Niš
Average: 4 (1 vote)

Elektro Serđo

O nama: 

Elektro Serđo doo u ponudi ima elektromaterijal, rešenja za osvetljenje prostorija, spoljnu rasvetu i veliki broj električnih uređaja

Elektro Serđo doo Niš

Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za kućne instalacije kao i raznovrstan elektromaterijal, rešenja za osvetljenje prostorija, rešenja za spoljnu rasvetu i veliki broj električnih uređaja.

Možemo se pohvaliti našim širokim asortimanom lustera, svih vrsta lampi, reflektora (ugradnih i nadgradnih od 150W do 400W), sijalica... Posebno bismo izdvojili naše halogene lampe i reflektore, zidne lampe, stone i spotlight lampe modernog dizajna, rozetne za dekorativnu rasvetu, kao i pribor za rasvetu: transformatore, startere.

U ponudi je i raznovrstan program lampi za spoljnu i baštensku rasvetu (spoljna rasveta u IP 5565 izradi). Imamo i sve vrste utikača (dvopolne, tropolne, komunikacione, telefonske, TV) i prekidača (jednopolne, dvopolne, serijske, unakrsne).

Elektro Serdjo ima i sve vrste kablova, provodnika, zatim kablovski pribor, automatske i topljive osigurače, spratne table, grejalice, kalorifere i još mnogo mnogo toga...

Pratite nas na Facebook-u

Radno vreme: 
08:00-20:00, Subota 08:00-15:00
Cene: 
Pristupačne cene
Telefoni: 

018 4560 363
elektroserdjo@ninet.rs

Prodavnica, Obilićev venac 66
018 4558 557
018 4562 805

Slike: 
Elektro Serđo doo Niš Elektromaterijal i rasveta
Elektro Serđo doo Niš Elektromaterijal i rasveta
Elektro Serđo doo Niš Elektromaterijal i rasveta
Elektro Serđo doo Niš Elektromaterijal i rasveta
Podeli: