• Pratite nas
Dom za stara lica Vis
Milije Stanojlovića 83, Umka
Average: 4 (1 vote)

Dom za stara lica Vis

O nama: 

Dom za stare, nega starih i nepokretnih lica

DOM ZA STARA LICA VIS UMKA

Dom za stare Vis je ekskluzivni dom za negu i smeštaj starih lica. Dom za stare Vis se nalazi u okolini Beograda, mirnom delu Umke, izolovan od buke, okružen prirodom, s predivnim pogledom na reku Savu. Dom Vis je tipa hotelskog smeštaja sa liftom i poseduje više dvokrevetnih i jednokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu. Naši korisnici imaju na raspolaganju lepo uređen vrt za boravak u prirodi.

Provedite sa nama sigurno treće doba uz ljubazno osoblje, stalnu negu i lekarski nadzor. 

U domu za stare Vis svi imamo cilj da se po dolasku u naš dom ne završi Vaš aktivan i srećan život. Dolazak u dom za stare ne mora da bude kazna i odbačenost od porodice, već jedan nov i srećan period u Vašem životu. Po dolasku u naš dom trudimo se da se upoznamo sa Vama, vašim navikama, potrebama i željama kako bi na najkvalitetniji način organizovali Vaš boravak i društveni život.

Sam objekat je podeljen na više celina koje omogućavaju stanarima neometan odmor u svojim sobama, prijatne trenutke u društvu svojih vršnjaka u dnevnom boravku ili dostojanstveno obedovanje u prijatnoj trpezariji. Pored dobro organizovanog objekta na raspolaganju stanarima je i prelepa bašta sa puno zelenila, mestom za šetnju i odmor.
Dom je izgrađen u tri nivoa, a da bi omogućio korisnicima neometano kretanje i aktivnost na raspolaganju im je hidraulični panoramski lift sa prelepim pogledom na prirodu i prostranu baštu. Za sve one koji žele da svakodnevnu šetnju započnu iz svoje sobe, postoji i stepenište sa rukohvatima sa obe strane kako bi se obezbedila sigurnost stanara. Dom Vis je pokriven video nadzorom.

Sobe

Dom Vis poseduje petnaest dvokrevetnih i tri jednokrevetne sobe. Sve sobe imaju dosta dnevne svetlosti, sopstveni izlaz na terasu sa koje se pruža prelep pogled na prirodu i reku Savu. Sobe su okrečene u prijatne pastelne boje što ih čini veoma prijatnim za boravak. Ni funkcionalnost soba nije zanemarena. Svaka soba je opremljena kako bi omogućila lakši i ugodniji život korisnika.

Sobe poseduju:

  • sopstveno kupatilo sa tuš kabinom,
  • udoban krevet sa kvalitetnim dušekom
  • noćni stočić
  • televizor
  • telefon (po želji korisnika)
  • taster za pozivanje osoblja
  • protivpožarni alarm
Dnevni boravak

U okviru doma Vis postoji kutak u kome naši stanari mogu uživati u društvu svojih vršnjaka, pričati sa njima, zabavljati se uz društvene igre, čitati ili jednostavno uživati u čaju uz topao kamin u zimskim danima. 
Dnevni boravak je prijatan ambijent koji je povezan sa prostranom salom za ručavanje i čini jednu prijatnu celinu za boravak.

Bašta

Naši korisnici imaju i lepo uređeno dvorište za boravak u prirodi. U toplim danima imaju mogućnost da šetaju, sede i uživaju u letnjikovcu, bašti punoj cveća i zelenila.

Pratite nas i na Facebook-u.

Telefoni: 

011 8026 489
063 279 303
office@dom-vis.com

Podeli: