• Pratite nas
Dom za stare Agape
Dom za stare Agape
Zaplanjska 86g, Beograd
Average: 2.8 (4 votes)

Dom za stare Agape

O nama: 

Dom za stare Agape nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu starih lica

Dom za stare Agape Beograd

Prvi privatni, namenski građen, dom za smeštaj i negu starih lica Dom za stare Agape se nalazi u mirnom delu grada, na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 86g. Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge za 60 korisnika. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinjeno. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Usluge Doma Agape

Specijalizovano osoblje Doma za stare Agape tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu. Pod nadzorom nutricioniste, kuhinja doma priprema tri obroka i dve užine, kao i poseban režim ishrane prema potrebi.

Socijalna služba osmišljava individualne i grupne aktivnosti i organizuje društvene događaje, proslave praznika, rođendane, društvene igre, izlete, razne kreativne radionice i grupe, jednom rečju celokupan kulturno zabavni život korisnika i uvek je tu za savet i razgovor kako se naši klijenti nikada ne bi osećali usamljeno.

Dom nudi i medicinske usluge koje vodi i kontroliše lekar opšte prakse, i koje obuhvataju merenje krvnog pritiska, šećera, telesne temperature, EKG, pružanje medikamentne terapije (unosa lekova), davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, plasiranje katetera, itd. Za sve specijalističke usluge, uz nadzor domskog lekara i medicinskog osoblja, organizuju se pozivi lekara specijalista ili transport do zdravstvenih ustanova ukoliko je indikovano. Dom svojim korisnicima pruža i fizikalnu terapiju, kao i masažu. U slučaju medicinske indikacije dom obezbeđuje poziv hitne pomoći i prevoz do odgovarajućih zdravstvenih ustanova.

Smeštaj Doma Agape

Dom Agape ima 4 etaže sa ukupnim smeštajnim kapacitetom za 52 korisnika. Sve etaže povezane su luksuznim hidrauličnim liftom za 10 osoba. Sobe i apartmani su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i SOS tasterom za poziv sestre / negovateljice. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmani. Kupatila su prilagođena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom.

Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati između privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

Svaki sprat ima i dežurnu sobu sestre / negovateljice tako da su stanari doma pokriveni negom i zdravstvenim uslugama na maksimalnom nivou i bez čekanja. Takođe, svaki sprat poseduje i svoju mini kuhinju (povezana posebnim liftom sa domskom kuhinjom) za brzo i komforno pripremanje mini obroka, pa se korisnici mogu osećati kao kod kuće.

U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Telefoni: 

011 3961 787
011 3961 848
011 3962 054
info@domagape.com

Slike: 
Dom za stare Agape 01
Dom za stare Agape 02
Dom za stare Agape 03
Dom za stare Agape 04
Dom za stare Agape 05
Podeli: