• Pratite nas
Albomina doo Pirot cover
Albomina
Nikole Pašića 201a, Pirot
Average: 3 (1 vote)

Albomina

O nama: 

Albomina doo Kartonska ambalaža, komercijalne kutije, štamparija

Albomina doo

Albomina doo je privredno društvo za štampu, izradu štampane komercijalne ambalaže, trgovinu na veliko, usluge, uvoz i izvoz, osnovano 1991.dodine. Naša osnovna delatnost je ofset štampa na papiru i kartonu i izrada štampane ambalaže za indivdualno i komercijalno pakovanje proizvoda.

Dizajn ambalaže

Predstavljamo bitnu kariku na putu svakog proizvoda od proizvodjača do potrošača. U paleti istorodnih proizvoda na tržištu najčešće je vrsta, izgled i dizajn ambalaže presudan da se potrošač odluči baš za Vaš proizvod. Otuda i naš slogan „Dobro upakuj, lakše prodaj!“, koji ukazuje na značaj i odgovornost našeg posla za uspešnu afirmaciju svakog proizvoda.

Dobro upakuj, lakše prodaj!

Naša ambalaža za pakovanje najrazličitijih vrsta proizvoda (prehrana, kozmetika, farmacija, tekstilni, gumarski proizvodi, obuća, proizvodi od stakla..) je kvalitetna, atraktivna i moderna, prilagođena svakom proizvodu.

Albomina doo Pirot

Usluge koje vršimo:

  • Ofset štampa na papiru i kartonu
  • Štampa i izrada komercijalne ambalaže (za pojedinačno pakovanje proizvoda) na papiru i hromo kartonu (hemija, kozmetika, farmacija, prehrana, i sve druge vrste proizvoda)
  • Štampa i izrada kaširanih kutija (mikroval-tvrdo pakovanje proizvoda: kućni aparati i alati, praškasta roba, proizvodi od stakla, obuća...)
  • Štampa i izrada reklamno propagandnog materijala (brošure, katalozi, lifleti, flajeri, fascikle, kese, blokovi,etikete, nalepnice...)
  • Štampa i izrada blokovske robe (računi, memorandumi, otpremnice, knjigovodstvena dokumentacija...)
Telefoni: 

010 310 237
010 322 285
063 408 754
063 463 508
office@albomina.rs
stamparija@albomina.rs

Slike: 
Albomina - Naši proizvodi
Albomina - Proizvodnja
Albomina - Štamparija
Podeli: