• Pratite nas
Maxi Plast plastična ambalaža Kruševac
Maxi Plast
Pepeljevac bb, Kruševac
Average: 5 (1 vote)

Maxi Plast

O nama: 

Maxi Plast proizvodi duvanu i brizganu plastičnu ambalažu

Maxi Plast Ambalaža

Zanatska radnja Maxi Plast osnovana je 1996. godine u Pepeljevcu kod Kruševca. Bavimo se izradom proizvoda od plastike (duvanjem i brizganjem).

Asortiman proizvoda: Polietilenske i polipropilenske boce (zapremine od 35ml do 1l), Zatvarači, Plastične kutije, PE folija i drugi proizvodi od plastičnih masa. Pružamo i uslugu sito štampe na proizvodima od plastike.

Tokom svih ovih godina uspeli smo da se održimo na domaćem tržištu, pre svega zahvaljujući dobrom kvalitetu proizvoda i poštovanju zadatih rokova. Svaka godina je iskustvo i znanje, koje u kontinuitetu nadograđujemo i modernizujemo uz konstantnu edukaciju i praćenje trendova na tržištu. Naša ambalaža čuva mnoge kozmetičke, farmaceutske i hemijske proizvode.

Uz sve dosadašnje mašine koje posedujemo (6 mašina za brizganje plastike, 4 mašine za duvanu ambalažu, 1 mašinu za izradu PE folija, 2 mašine za sito štampu), trudimo se da još više modernizujemo naš proizvodni proces i učinimo proizvode još boljim i kvalitetnijim.

Uz široku ponudu naših artikala posedujemo i svoju alatnicu, te tako možemo još bolje i efikasnije pristupiti tržištu. Kao vrlo bitno možemo naglasiti da su svi proizvodi napravljeni od najkvalitetnijih sirovina koje se koriste u ovom poslu.

Do sada smo ostvarili saradnju sa: DCP Hemigal Leskovac, Henkel Merima AD Kruševac, Zastava RD Kragujevac i drugima

Telefoni: 

037 644 382
063 612 217
maxiplast3@gmail.com

Slike: 
Maxi Plast plastična ambalaža Kruševac 01
Maxi Plast plastična ambalaža Kruševac 02
Maxi Plast plastična ambalaža Kruševac 03
Maxi Plast plastična ambalaža Kruševac 04
Maxi Plast plastična ambalaža Kruševac 05
Podeli: