• Pratite nas
Zlatara Mališa
Dr Miroslava Tirša 1, Zrenjanin
Average: 3 (1 vote)

Zlatara Mališa

O nama: 

Nakit od zlata, srebra, čelika, satovi

Zlatara Mališa Zrenjanin

U strogom centru Zrenjanina, otvoren je novi objekat – Zlatara Mališa. Svakog radnog dana možete posetiti nešto drugačije... Novi objekat se prostire na 150m2, a ovoga puta smo se potrudili da u našem asortimanu robe svaki kupac moze pronaći nakit za sebe.

Zlatara Mališa nudi veliki izbor nakita od zlata, srebra, čelika, kao i velik izbor satova.

Kao direktan uvoznik i proizvođač zlatnog nakita, nudimo 14 karatni nakit,velik izbor nakita od žutog i belog zlata, razne atraktivne kombinacije različitih boja zlata i sve to izrađeno bez ili sa različitim poludragim kamenjem. Takođe nudimo 18 karatni zlatni nakit izrađen sa brilijantima (najpopularnijim oblikom brušenja dijamanta). Nakit sa brilijantima je nakit svetski poznate Italijanske kuce CieRre. Za kupljeni dijamant dobijate sertifikat.

Kao direktni uvoznik srebra, nudimo srebro finoće 925. Imamo velik izbor srebrnog nakita, od klasičnih, često vidjenih modela do elegantnih/atraktivnih modela za različita životna doba. Istakli bi srebrni nakit izrađen sa polu dragim mesečevim kamenom, sunčevim kamenom, onixom, žadom, tigrovim okom, ametistom, ćilibar, rubin, safir.

I na kraju nešto što kao modni detalj čini da delujete atraktivnije, upotpunjuje Vaš poslovni izgled ili jednostavno pretstavlja fetiš za Vas - satovi. U kući nakita Mališa možete pronaći 31 različitih robnih marki satova.

Telefoni: 

023 510 232
kucanakita2008@gmail.com

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 1
023 530 549

Saveznička 5
023 535 055

Podeli: