• Pratite nas
Vila Dubrovnik Vrnjačka banja
Vila Dubrovnik
Miška Erčevića 16, Vrnjačka Banja
Average: 3 (1 vote)

Vila Dubrovnik

O nama: 

Vila Dubrovnik nudi prenoćište u savremeno opremljenim apartmanima

Vila Dubrovnik Vrnjačka Banja

Vila Dubrovnik - Snežnik je jedna od najstarijih i najlepših vila u Vrnjačkoj Banji. Napravljena je 1938. god. Nalazi se u najlepšem delu Vrnjačke Banje na korak od parka pored Vrnjačke reke u blizini izvora Snežnik i neposrednoj blizini izvora Jezero. Na 50m od vile nalazi se Olimpijski bazen kao i mnogobrojni restorani sa raznovrsnom kuhinjom. Do planine Goč - ski staze, mnogobrojnih restorana i stazica za šetnje kroz šumu kao i piknike ima svega 12km.

Idealna je za miran odmor sa decom kao i najatraktivnija lokacija u vreme popularne manifestacije "Love Fest" i Vrnjačkog karnevala kao i ostalih manifestacija po kojima je poznata Vrnjačka Banja. Do centralnog dela kroz Vrnjački park potrebno je 10 minuta lagane šetnje.

Gostima nudi 10 novoopremljenih apartmana od kojih su 5 studija i 4 apartmana sa odvojenom jednom spavaćom sobom i 1 apartman sa 2 spavaće sobe. Apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kablovsku televiziju, bežični internet, klimu, centralno grejanje i dvorište za uživanje, sa pogledom na planinu Goč, Vrnjačku reku i park. Deca mogu uživati u bezbednoj igri u dvorištu. Vila je pokrivena video nadzorom. Apartmani su površine od 20-50 kvadrata.

Telefoni: 

069 5142 165
063 7773 242
vilasneznik@gmail.com

Slike: 
Vila Dubrovnik Vrnjačka Banja 01
Vila Dubrovnik Vrnjačka Banja 02
Vila Dubrovnik Vrnjačka Banja 03
Vila Dubrovnik Vrnjačka Banja 04
Vila Dubrovnik Vrnjačka Banja 05
Podeli: