• Pratite nas
Vila DND Restoran i prenoćište
Srpskih Junaka bb, Niška Banja
Average: 5 (1 vote)

Vila DND Restoran i prenoćište

O nama: 

Vila DND Restoran i prenoćište nudi raznovrsne sobe i apartmane u Niškoj Banji, za izdavanje na kraći i duži period, koji odgovaraju svakom budžetu

Vila DND Restoran i prenoćište

Naši udobni apartmani su moderno opremljeni i izdaju se po povoljnoj ceni i u isto vreme su luksuzni i u rangu su sa hotelima od 5 zvezdica, sa većim prostorom i komforom, gde možete da uživate u svim pogodnostima i pratećem sadržaju dok boravite u Niškoj Banji.

Naša vila je idealan izbor za porodice i grupne dolaske jer nudi mnogo veći prostor i privatnost od bilo kog hotela. Bili bismo presrećni da podelimo sa Vama naše znanje i iskustvo, da bismo Vam omogućili nezaboravan boravak u Niškoj Banji.

U ponudi imamo različite kvadrature apartmana koji su predviđeni za boravak jedne do šest osoba u jednom apartmanu.

Nudimo mogućnost smeštaja većih grupa gostiju za seminare, konferencije, sportske događaje, kulturne manifestacije koje se održavaju u Niškoj Banji. DND vila nudi restoranske usluge kapiciteta do 70 gostiju za poslovne ruckove, svadbena i rođendanska veselja.

Sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, internet konekciju, televizor i telefon. DND Vilu odlikuje moderan dizajn apartmana, kvalitet smeštaja, čistoća kao i ljubazno osoblje koje vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno. Na raspolaganju su Vam i kongres sala, otvoreni bazen sa hidraulicnom masazom kao i spa centar sa pratećim programom za Vaše uživanje i zadovoljstvo.

Takođe, možete pogledati cenovnik vile. Pratite nas na Facebook-u

Cilj našeg poslovanja je da svaki gost bude zadovoljan smeštajem i kompletnom uslugom tokom boravka u našim apartmanima.

Naša najbolja reklama su zadovoljni gosti. Budite i Vi jedan od njih!

Pogodnosti: 
Parking
Rezervacije
Plaćanje karticom
Wi-Fi
Klimatizovano
Radno vreme: 
Non stop 00-24h
Cene: 
Jedna osoba 23€, dve osobe 35€
Telefoni: 

018 4559 090
069 2508 005
info@viladnd.rs

Podeli: