• Pratite nas
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš
Velur Pančevo
Oslobođenja 6, Pančevo
Average: 5 (2 votes)

Velur Pančevo

O nama: 

Velur str je maloprodaja i veleprodaja metraže i pozamanterije, a u ponudi je donji veš Casa dell intimo, kožne jakne i montoni, kupaći kostimi

VELUR PANČEVO - ONLINE SHOP

Velur str je maloprodaja i veleprodaja metraže i pozamanterije. Već punih 20 godina smo prisutni na tržištu i u ponudi imamo kvalitetne materijale poput viskoze, čoje, lana, trevire, američkog satena, krep satena, čipke... prelepih boja i dezena. Najbolji štofovi svile, čipke, lana, pamuka, viskoze, brokata, pliša, somota, i još mnogo izuzetnih materijala za šivenje haljina, sakoa, pantalona, košulja i bluza čine da steknemo i zadržimo vaše poverenje.

Pozamanterija

Naša asortiman pozamanterije obuhvata, pored raznih vrsta konca, i rajsferšluse raznih dužina, veliki izbor dugmadi, zakrpe, modne trake i ukrasne detalje. U našoj ponudi pozamanterije pronaći ćete veliki izbor modnih traka: satenske i čipkane trake, šanel, cik-cak traku, paspul, keper,...I ukrasnih detalja sa kojima možete ukrasiti haljine, torbice, jakne, draperije i zavese. Ako se bavite šivenjem, imamo za vas veliki izbor dugmadi, naramenica, i rajfešlusa za haljine, bluze, pantalone i jakne – sav materijal koji je potreban za šivenje pronaći ćete kod nas.

Gobleni

Nudimo kompletan program za ručni rad i prateću opremu; od vunice do pribora za šivenje i goblene. U ponudi su konci za vez, konci za goblen, konci za heklanje i šivenje. Kod nas možete naći Runolist, Ljiljan svih debljina, Tulipan jednobojni i šareni, Hakelgarn, Koral, Ljubica jednobojna, lamirana i šarena. Široka ponuda goblena sa i bez konca, zadovoljiće i najzahtevnije.

Vunica

Vunica je deo našeg asortimana od osnivanja, i u ponudi imamo veliki izbor boja i sastava - od vunice sa vunom, do vunice za izradu dečjih predmeta. Veliki izbor postojanih boja vunice za heklanje i vunice za pletenje učiniće vaše rukotvorine pravim umetničkim delima. Prelepe boje i savršeni sastav vunice garantuje vam zadovoljstvo izmedju vaših želja i naše ponude vunice. Kao odličan materijal za pletenje i heklanje, kod nas vunicu možete izabrati u nekoliko boja (više nijansi roze, žute, crvene, bele, plave vunice, itd.). Naša prodavnica vunice ističe se velikom ponudom različitog sastava, kao što je 100% vuna, mešavina vune i sintetike, vunica sa lamelom, pa čak i nežna vunica za osetljivu dečju kožu.

Krojenje i šivenje

Svoj asortiman obogatili smo krojačkim uslugama, tako da pored metraže, pozamanterije, vunice i pribora za ručni rad, kod nas možete izvršiti prepravke. Nudimo i uslužno šivenje presvlaka za stolice i fotelje, porubljivanje draperija i zavesa.

Donji veš i trikotaža

Deo našeg programa su ženski i muški donji veš, veš za trudnice i dojilje, steznici kvalitetnog i poznatog proizvođača Control Body, i ženska trikotaža.

Na jednom mestu ćete pronaći sve što vam je potrebno da svoje kreacije dovedete do savršenstva.

CASA DELL INTIMO - ONLINE SHOP

Casa dell intimo je specijalizovana internet prodavnica str Velur iz Pančeva. U ponudi je veliki izbor modela kvalitetnog muškog i ženskog donjeg veša najboljih domaćih i svetskih proizvođača, kao što su Lormar, Sielei, Selene, Aris, Leilieve

Kako je donji veš već odavno postao važan deo ličnog stila, potrudili smo se da napravimo dobar izbor brendova. U našem asortimanu možete pronaći sportske, romantične, ali i glamurozne modele donjeg veša. Ono što ih povezuje su prijatni materijali i kvalitetna izrada.

Pored donjeg veša, u našoj online prodavnici možete pronaći luksuzne modele kožnih jakni i montona od prirodne kože, kao i kvalitetne bunde i prsluke od prirodnog krzna.

Kupaći kostimi su, takođe, deo bogatog i raznovrsnog asortimana ove prodavnice. U ponudi su kostimi italijanskih i poljskih brendova, izrađeni od izdržljivih materijala, u širokoj paleti boja, veličina, modela i dezena.

Klasične i modne čarape i steznici svetskih i domaćih proizvođača, upotpunjuju ponudu online prodavnice Casa dell intimo.

Radno vreme: 
08:00-20:00, 08:00-15:00
Telefoni: 

013 332 955
063 7786 372
strvelur@gmail.com
metrazaipozamanterija.rs@gmail.com
Pratite nas Facebook

TC Aviv
Miloša Obrenovića 12 lokal 25
013 332 162

Slike: 
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 01
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 02
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 03
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 04
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 05
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 06
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 07
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 08
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 09
Velur Pančevo Metraža, pozamanterija, donji veš 10
Podeli: