• Pratite nas
Vajs ZD Beograd
Vajs ZD Beograd
Jurija Gagarina 151a/l.155, TC Piramida, Beograd
Average: 4 (1 vote)

Vajs ZD Beograd

O nama: 

Vajs ZD proizvodi najkvalitetnije tipske auto-presvlake za sedišta i patosnice

Vajs ZD Auto presvlake i patosnice

Firma Vajs ZD izrađuje komplete autopresvlaka i autopatosnica za sve tipove automobila sa najkvalitetnijim nemačkim, italijanskim i francuskim uvoznim materijalima. Ti materijali su originalni fabrički tapacirunzi.

Auto presvlake se izrađuju od istih uvoznih materijala koje koriste evropski proizvođači automobila u izradi sedišta. Troslojna prednja tkanina izrađena je od polietilena, ojačana titanijumom, postavljena je sunđerom i veoma je otporna na prljanje ili čak i na žar cigarete. Lako se održava pranjem u veš mašini na temperaturi do 40 stepeni.

Popularne marke auto-presvlaka

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chery, Chevrolet, Citroen, Dacia, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini Cooper, Mitshubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda , Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW.

Auto presvlake po meri

Uvek imamo u ponudi tridesetak dezena za autopresvlake od kojih kupac može sam, ili uz našu pomoć napraviti veliki broj kombinacija boja za sedišta svog ljubimca. Uzimanje mera sedišta vašeg automobila za izradu autopresvlake i autopatosnice vrši se po dogovoru svakog radnog dana od devet do šesnaest časova.

Presvlake za kamione

Vajs ZD sve navedene proizvode može da izradi i za kamione i autobuse, odnosno za druga specijalna vozila.

Dodatna ponuda

U firmi Vajs ZD možete da kupite i fabričke materijale za oblaganje krova automobila, odnosno “nebo”. U ponudi su sve nijanse, od standardne bele, bež pa sve do crne, koja je odlika sportskih verzija aktuelnih modela.

Gepek torbe

U paletu naših proizvoda ubrajamo i proizvodnju torbi za gepek sa čičak trakom koja se šije kako na dno torbe tako i na ledja iste da bi se postigla fiksacija u vašem gepeku. Gepek torba je napravljena od izdrzljivog materijala i u nju možete odložiti vašu dizalicu, kablove za paljenje, trougao, prva pomoc, pp aparat, sijalice , sajlu za vuču i ostali rezervni alat i pribor.

Pogledajte website Vajs ZD / Autopresvlake

Telefoni: 

011 2156 308
063 223 437
063 8441 505
063 8736 638
060 0156 308
info@vajsco.com

Slike: 
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 01
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 02
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 03
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 04
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 05
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 06
Vajs ZD Beograd Auto presvlake 07
Podeli: