• Pratite nas
Vabis Aleksinac
Tihomira Đorđevića bb, Aleksinac
Average: 3 (1 vote)

Vabis Aleksinac

O nama: 

Vabis doo Okovi i brave za PVC, aluminijumsku i drvenu stolariju

Vabis doo Aranđelovac

Vabis doo firma je nastala 1987. godine u Aleksincu. Velikim angažovanjem vlasnika firme i svih radnika, od male zanatske radionice razvili smo fabriku sa 80 zaposlenih. Od 1992. godine firma počinje da se bavi proizvodnjom brava za drvena i metalna vrata, kao i rubnih zatvarača.

Prateći svetske trendove u ovoj oblasti Vabis se konstantno bavi usavršavanjem postojećih i razvojem novih proizvoda, usvajajući nove tehnologije izrade proizvoda, što nam je omogućilo da podignemo kvalitet proizvoda na visok nivo. Imamo izuzetnu saradnju sa svojim kupcima, tako da osim svoje laboratorije za ispitivanje okova imamo i još jednu, koju čine svi naši kupci, čije se mišljenje i iskustvo uvažava po svim pitanjima.

Da bismo zadobili i zadržali vaše poverenje, konstantno radimo na usavršavanju naših proizvoda. Sertifikati za izdržljivost i kvalitet površinske izrade koje su izdale vodeće laboratorije u zemlji i inostranstvu su dovoljna garancija da naši proizvodi vrede, ali nismo se zadržali na tome. Trenutno Vabis doo razvija i proizvodi novi sistem kliznog okova, tzv. KOMBI sistem.

Asortiman proizvoda je odavno premašio brojku 200. Izradjujemo okove za preko 50 različitih PVC i aluminijumskih prozorskih profila, kao i delove za drvena, PVC i aluminijumska vrata. Proizvodni pogoni se prostiru na preko 3500 m2, a čine ih veliki broj mašina i uredjaja.

Ukoliko vam je potreban okov u rekordnom roku isporuke, visokog kvaliteta i konkurentne cene - na pravom ste mestu!

Telefoni: 

018 804 007
018 800 008
office@vabis.co.rs

Podeli: