• Pratite nas
Urban Alpinism doo cover
Urban Alpinism doo
Zrenjanin
Average: 3 (1 vote)

Urban Alpinism doo

O nama: 

Urban Alpinism doo Visinski radovi, hidroizolacija, radovi na visini sa užetom

Urban Alpinism doo Visinski radovi

Visinski radovi (industrijski alpinizam) je specijalna tehnologija za sprovodjenje radova na visini na industrijskim, stambenim i ostalim objektima, gde se radno mesto obezbedjuje pomoću spuštanja ili dizanja na konopcu ili pomoću drugih metoda kretanja i osiguranja bezbednosti u alpinizmu.

Industrijski alpinizam, zahvaljući svojoj mobilnosti i jednostavnosti, sadrži niz pogodnosti u odnosu na tradicionalne metode izvršenja radova na visini, predstavlja rentabilnu alternativu za skele, elektrokorpe i autodizalice.

Visinski radovi na užetu zahtevaju dosta kraće vreme pripreme za izvršenje radova od tradicionalnih metoda radova na visini. Visinski radovi na užetu daju mogućnost za obavljanje radova na visini na mestima kojima je teško prići, gde je stešnjeno, gde su nemogući drugi načini za izvršenje radova na visini.

Visinski radovi na užetu je tehnologija radova na visini koja pruža mogućnost za obavljanje radova bez zaustavljanja procesa proizvodnje na objektu. Visinski radovi na užetu predstavljaju najbolji, brz i jeftin način izvršenja radova na visini, a ponekad je to i jedino mogući način.

Usluge koje Vam Urban Alpinism može pružiti su:

  • Hidroizolaterski radovi (hermetizacija spojnica - hidroizolacija fuga, visinski radovi, sanacija fasade i zaštita od kapilarne vlage, hidrofobizacija fasade i sprečavanje pojave šalitre, hidroizolacija krova, hidroizolacija temelja, hidroizolacija bazena, hidroizolacija podruma)
  • Molerski radovi (sanacija fasade)
  • Pranje prozora i fasada
  • Limarski radovi
  • Bravarski radovi

Industrijski alpinizam (visinski radovi) se razlikuje od običnih gradjevinskih radova u sledećem:

  • Prilikom izvodjenja radova na visini nije potrebno potpuno ili delimično zaustavljati proces proizvodnje firme-naručioca
  • Organizacija radnog mesta - za pripreme industrijskom alpinistu je potrebno veoma kratko vreme
  • Jednostavnost i udobnost korišćenja sistema konopaca
  • Mogućnost izvodjenja radova na gusto izgrađenom mestu, gde ne postoji mogućnost za postavljanje autodizalice
  • Mogućnost izvodjenja radova na visini na nepristupačnom mestu u zgradi ili na konstrukciji

Ključne reči: hermetizacija spojnica, hidroizolacija fuga, visinski radovi, sanacija fasade, zaštita od kapilarne vlage, hidrofobizacija fasade, sprečavanje pojave šalitre, hidroizolacija krova, hidroizolacija temelja, hidroizolacija bazena, hidroizolacija podruma, pranje prozora, održavanje fasada, hidroizolacija, radovi na visini, čišćenje objekta

Nabrojane prednosti Vam štede novac i vreme!

Telefoni: 

065 3040 099
urbanalpinism@mail.ru

Slike: 
Urban Alpinism doo Visinski radovi
Urban Alpinism doo Visinski radovi
Urban Alpinism doo Visinski radovi
Podeli: