• Pratite nas
Steki Komerc doo
Željuša bb, Dimitrovgrad
Average: 3 (1 vote)

Steki Komerc doo

O nama: 

​Trgovina na veliko prehrambenim proizvodima - mlečni proizvodi, jaja, jestivo ulje i mast

Steki Komerc doo

Steki Komerc doo je regionalna kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore i Bugarske. Steki komercdoo kontinuirano radi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću hrane i zaštitom životne sredine, kao i sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, što potvrđuju i sertifikati koje poseduje i održava.

Kvalitet proizvoda je naš prioritet.

Pored jasno prepoznatljivih brendova kao sto su Avital delikates i fetalisima, posebno se ulaže u segment funkcionalnih proizvoda pa se tako pored kvaliteta sirovine i proizvoda, savremene i praktične ambalaže, potrošačima obezbeđuju i mlečni proizvodi sa dodatnim sastojcima koji povoljno utiču na različite aspekte ljudskog organizma i zdravlja.

Proizvodi:

  • Kačkavalji (Gouda, Javor, Krstaš)
  • Margarin (Linco 250gr i 500gr)
  • Sirevi (Feta-Feria 1kg, 5kg i 9kg, Feta-Fetalisima classic 5kg, Sir 8kg kriska A vital, Sir kriska 4kg Avital delikates, Sitan sir 1kg, Sitan sir 9.5 kg A vital)
  • Proizvodi od mesa (Biber naresci 250gr, Danois 1.5kg, Danois 100g, Land extra naresci 250gr, Land naresci 250gr, Paprika naresci 250gr, Pršuta crudo)
Telefoni: 

Distributivni centar Beograd
Marije Bursać 42, Zemun
011 3477 432
officebeograd@steki.rs

Distributivni centar Niš
Ivana Milutinivića bb, Niš
018 4287 498
officenis@steki.rs

Podeli: