• Pratite nas
Salaš Jelen
Lopudska 7, Palić
Average: 4 (1 vote)

Salaš Jelen

O nama: 

Udaljen svega 1 km od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom, nalazi se restoran domaće kuhinje i prenoćište Jelen salaš, koji se prostire na površini od 8000 kvadratnih metara, sa ukupno 8 zasebnih objekata.

Salaš Jelen

U sklopu kompleksa raspolažemo sa ukupno 20 dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba, koje su opremljene mini barom, klimom, telefonom i kablovskom televizijom.

LUX sobe u etno stilu, opremljene su nameštajem ručne izrade, poseduju francuski ležaj i dva pomoćna ležaja. Kupatila su opremljena jacuzzi kadama. Svaka od ovih LUX soba ima mini bar, klimu, kablovsku televiziju i telefon. Besplatan bežični internet i besplatan privatni parking takodje su u ponudi.

Tradicionalna srpska i internacionalna jela služe se u prostranom restoranu, koji poseduje i terasu. Restoran raspolaže sa salom od 200 mesta i dve terase, pogodan je za organizovanje proslava i poslovnih ručkova. Izbor lokalnih pića očekuje vas u baru.

Kao poseban doživljaj izdvajamo mini restoran - ognjište koje će evocirati Vaše uspomene na vreme kada se jelo pripremalo na tradicionalan način. Za ljubitelje pečenja u našoj pečenjari se peče sač i ražanj, odnosno teletina, jagnjetina, jaretina i prasetina, dok se suhomesnati proizvodi dime u pušnicama, pa gosti mogu uživati u domaćem proizvodu.

Za najmladje posetioce Salaš Jelen nudi veliki zeleni prostor sa dečijim igralištem i malim terenom za košarku. Naši gosti imaju mogućnost korišćenja terase za ručak na otvorenom, a u toplim danima mogu koristiti i otvoreni bazen.

Priuštite sebi uživanje u atmosferi pravog salaša i hrani domaće kuhinje!

Telefoni: 

024 753 586
024 753 336
069 753 004
kontakt@jelensalas.com

Podeli: