• Pratite nas
Restoran Hostel Arch
Restoran Hostel Arch
Makedonska 9, Pančevo
Average: 4 (1 vote)

Restoran Hostel Arch

O nama: 

Restoran Hostel Arch nalazi se na putu za Vršac, svega 2km od samog centra Pančeva, okružen je zelenilom i poseduje sopstveni parking

Restoran Hostel Arch Pančevo

Restoran - Hostel Arch je započeo kao mali cafe bar davne 1991. godine, da bi samo pet godina kasnije postao renomiran restoran domaće kuhinje, a danas u kompleksu sadrži i hostel sa najjeftinijim prenoćištem u gradu.

Restoran Arch

Enterijer restorana hostela Arč, pored velike fontane, svoje goste zadivljuje nesvakidašnjim akvarijumom sa atraktivnim ribama poput Pirana. Misleći na najmlađe sugrađane otišli smo još jedan korak dalje sa izradom igraonice na bazi mini diskoteke kapaciteta 30-tak mališana.

Jeftino prenoćište Hostel Arch

Ukoliko Vam je potrebno jeftino prenoćište na teritoriji opštine Pančevo, naš hostel raspolaže sa dve sobe sa upotrebom zajedničkog kupatila i jednim peterokrevetnim apartmanom koji se sastoji od dve odvojene sobe i kupatila. Sve sobe imaju centralno grejanje, klimu, kablovsku, wi-fi internet i telefon koji je povezan sa kuhinjom i šankom.

Hostel i restoran Arch nalazi se na putu za Vršac, svega 2km od samog centra Pančeva, okružen je zelenilom i poseduje sopstveni parking.

Pratite nas na Facebook-u

Telefoni: 

013 370 508
013 401 268
063 7799 856
nedeljko.jaredic@gmail.com

Slike: 
Restoran Hostel Arch Pančevo 01
Restoran Hostel Arch Pančevo 02
Restoran Hostel Arch Pančevo 03
Restoran Hostel Arch Pančevo 04
Restoran Hostel Arch Pančevo 05
Restoran Hostel Arch Pančevo 06
Podeli: