• Pratite nas
Capriolo restoran
Restoran Capriolo
Salaš 246, Bačka Topola
Average: 4 (1 vote)

Restoran Capriolo

O nama: 

Restoran Capriolo se nalazi neposredno na izlazu iz Bačke Topole ka Bečeju i smešten je na predivnom istoimenom salašu u neposrednoj blizini vinarije Brindza. Od Novog Sada je udaljen oko 75km, a od Subotice 40km.

Restoran Capriolo

Nedaleko od Bačke Topole u srcu "panonske kraljice" nalazi se spoj tradicionalnog i modernog, lovački dom i restoran Capriolo. Ovo mesto pruža čarobne uslove za odmor i rekreaciju , uz šetnju oko veštačkog jezera koje je poribljeno egzotičnim ribama, uživanje u mini zoo-vrtu, i vrtu koje odiše zelenilom i stogodišnjim dudom koji mnogim posetiocima služi za relaksaciju i okrepljivanje uz domaću dudovaču. Ovaj salašarski ambijent vam pruža mogućnost da uživate i u moderno opremljenim sobama u kojima se nalaze saune, internet konekcija, kablovski TV, kupatilo sa tuš kabinom. U samom objektu dominira drvo i restoran koji može da ugosti 150 osoba je pažljivo rađen kako bi njegova tekstura ostala sačuvana.

​Pored restoranskih i pansionskih usluga nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, maturskih večeri, rođendana i ostalih porodičnih ili drugih svečanosti. Naš jelovnik možete pogledati ovde.

Ambijent restorana

Ambijent restorana je rustičan, a raspolaže sa tri sale koje su rađene u različitim stilovima. Picerija je rađena u stilu stare lovačke kuće u drvenom dekoru, koja čini srce samog objekta. To je ujedno i najstariji deo, čije zidove krase bogati trofeji ovdašnjih lovaca. Unutrašnja sala je uređena u klasičnom stilu, a najnoviji deo restorana je zatvorena terasa. Na terasi dominira vinski kutak, sa nekim seoskim detaljima i lepim trofejima.

Lovni turizam

Čitav ovaj kraj je već dugo poznat po lovnom turizmu, a salaš Capriolo zauzima posebno mesto u ovoj vrsti ponude jer je omiljeno odredište ljubitelja ovog sporta. Raspolažemo sa velikom iskustvom u organizovanju sezonskog lova, sa mogućnošću smeštaja i lovačkih pasa.

Smeštajni kapaciteti

Restoran raspolaže i sa smeštajnim kapacitetima udaljeno od buke grada, gde se garantuje miran boravak i opuštanje za posetioce ovog imanja. Gostima su na raspolaganju dvanaest dvokrevetnih soba. Sobe imaju mogućnost dodatnog ležaja. Šest soba se nalaze u lovačkom domu, u jako prijatnom okruženju, a dodatnih šest soba u okviru vinarije i poseduju prostran zajednički dnevni boravak, trpezariju i saunu. Pogodan je za grupe ali i za individualne parove.

Radno vreme: 
11:00-23:00
Telefoni: 

024 712 055
063 528 994
capriolotlu@capriolo.com

Slike: 
Capriolo restoran Bačka Topola 01
Capriolo restoran Bačka Topola 02
Capriolo restoran Bačka Topola 03
Capriolo restoran Bačka Topola 04
Capriolo restoran Bačka Topola 05
Capriolo restoran Bačka Topola 06
Capriolo restoran Bačka Topola 07
Capriolo restoran Bačka Topola 08
Capriolo restoran Bačka Topola 09
Capriolo restoran Bačka Topola 10
Podeli: