• Pratite nas
Odvoz šuta Rea International cover
Rea International
Partizanske Avijacije 25/21, Beograd
Average: 5 (1 vote)

Rea International

O nama: 

Rea International doo Beograd Odvoz šuta, odvoz građevinskog otpada i industrijskog otpada kontejnerima, brzo i efikasno

Rea International doo

Preduzeće Rea International doo je osnovano 2004. godine kao preduzeće za proizvodnju, trgovinu i pružanje usluga. Moglo bi se reći da smo porodična firma koja zapošljava sedam radnika.

Odvoz šuta Beograd

Odvoz šuta je naša osnovna delatnost koju, veoma uspešno, obavljamo dugi niz godina. Kada je u pitanju odvoz šuta, odvoz smeća, odvoz građevinskog otpada, odvoz zemlje i slično, slobodno nam se obratite. U ponudi imamo kontejnere za prevoz šuta, prevoz papira, prevoz stakla i prevoz industrijskog otpada.

Cena odvoza šuta

Ako želite preciznu informaciju i cenu za odvoz šuta, molimo da nam detaljno opišete stanje u kome se šut nalazi, količinu šuta i lokaciju sa koje se vrši odvoz šuta, i dobićete ponudu od nas.

Kontejneri za odvoz šuta

Odvoz šuta vršimo otvorenim kontejnerima zapremine 8 m3, rol kontejnerima zapremine 24 m3. Kontejneri za odvoz šuta su dimenzija 400cm x 160cm x 150cm, što daje velike prednosti u gradu, jer ne zauzima mnogo prostora, odnosno samo jedno parking mesto. U ponudi imamo i plastične cevi za spuštanje šuta.

Zakažite odvoz šuta

Vaše je samo da zakažete telefonom, a mi na Vaš poziv dolazimo u veoma kratkom roku. Pozovite 011 2272-722 ili 064 1716-596 i dogovorite vreme za odvoženje šuta.

Važno je da napomenemo da Rea Intenational doo poseduje sve dozvole za prolazak kamiona kroz grad. Otpad vozimo na javnu deponiju.

Reciklaža otpada

Rea International doo prati promene i razvoj tržišta i samim tim usklađuje i modernizuje opremu i uslove za rad. Nastajanjem otpada i njegovog ponovnog vraćanja u sirovinski krug, Rea International vidi svoju budućnost u reciklaži raznog otpada poput gvožđa, aluminijuma, bakra, plastike itd.

Prevoz zemlje, šljunka i peska

Sa našim kontejnerima osim odvoza šuta i ostalog građevinskog otpada, vršimo dovoz zemlje, peska i šljunka.

Telefoni: 

011 2272 722
064 1716 596
office@reainternational.co.rs

Slike: 
Odvoz šuta Rea International
Odvoz šuta Rea International
Odvoz šuta Rea International
Odvoz šuta Rea International
Odvoz šuta Rea International
Odvoz šuta Rea International
Odvoz šuta Rea International
Podeli: