• Pratite nas
Primo Studio Pečati, gravura, štampa
Palmira Toljatija 5, Beograd
Average: 3 (1 vote)

Primo Studio Pečati, gravura, štampa

O nama: 

Pečati, gravura, štampa

Primo Studio je ovlašćeni pečatorezac državnih organa na osnovu rešenja Ministarstva unutrašnjih poslova. Bogato iskustvo stečeno u porodičnoj firmi osnovanoj 1936. godine u Beogradu, preneli smo u naš studio i nadogradili ga modernom tehnologijom. Naša prva radnja je otvorena u ulici Kralja Milana, a danas je naša pečatorezačka radnja jedna od najmodernijih u gradu i pruža Vam kompletnu uslugu na jednom mestu. Tehničke mogućnosti, iskustvo i znanje nam omogućavaju rešavanje i najzahtevnijih zadataka u najkraćem roku. ​Pružamo kompletnu uslugu, od Vaše ili naše ideje, dizajna, izrade, do realizacije.

Pečati

Izrada svih vrsta pečata za 5 minuta. Za privredna društva, preduzetničke radnje, lekare, advokate, ustanove i druge. Izaberite Vaš pečat: drveni, automatski, džepni, okrugli, pravougaoni, elipsasti, kvadratni, sami izaberite željeni oblik i dimenziju. Pečate možete poručiti e-mailom, a mi ćemo Vam pre izrade poslati izgled pečata.

Gravure

Izrada svih vrsta natpisnih tabli za firme, pločica za vrata, poštanskih sandučića, brojeva, obeležavanje poslovnih prostorija. Sve vrste gravura na plastici, kliritu, izrada plaketa, ID pločice, privesci za ljubimce, industrijske pločice. Vršimo izradu natpisnih tabli za Vašu firmu, sa nazivom firme i radnim vremenom.

Štampa

Efikasan način da unapredite Vaše poslovanje je izrada kvalitetnog reklamnog materijala. Primo Studio nudi Vam izradu vizit karti, memoranduma, koverti, flajera, brošura, postera. Naš stručni tim dizajnera, sa višegodišnjim iskustvom, pruža Vam kompletan dizajn i pripremu za štampu, na osnovu kojih možete izabrati ono što želite. Pored vrhunskog kvaliteta proizvoda, glavna karakteristika našeg rada je strogo poštovanje rokova, čime štedimo Vaše vreme i novac.

Primo Studio Vam nudi i usluge štampanja diplomskih i maturskih radova, kataloga, kao i plastifikaciju i koričenje. Takođe, za Vas štampamo karte pića, cenovnike, jelovnike, rezervacije, nalepnice. Naš dizajnerski tim će uraditi kompletan dizajn i pripremu za štampu, na osnovu kojih ćete odabrati ono što želite.

Digitalna štampa svih formata do SR A3, vrhunskog kvaliteta na XEROX PHASER 7760.

Telefoni: 

011 2698 133
011 2601 773
office@primostudio.rs

Podeli: