• Pratite nas
Kompanija Peštan
Peštan Aranđelovac
1300 Kaplara 189, Bukovik, Aranđelovac
Average: 3 (3 votes)

Peštan Aranđelovac

O nama: 

Kompanija Peštan zauzima lidersko mesto u proizvodnji plastičnih cevi i PVC profila u Srbiji. Da bi odgovorila visokim zahtevima evropskih standarda, kompanija ulaže znatna sredstva u modernizaciju i automatizaciju opreme kako bi reprezentativno predstavila svoj prestižan kvalitet na tržištima širom celog sveta.

Peštan doo Aranđelovac

Kompanija je osnovana 1989. godine i bavila se proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 6500 proizvoda, podeljenih u četiri kategorije:

  • Piping solutions
  • Bathroom solutions
  • Agriculture solutions
  • Household solutions
Struktura Kompanije Peštan

Proizvodni pogoni kompanije Peštan nalaze se u Aranđelovcu, u Srbiji. Godišnji prihod prelazi 70 miliona EUR koji se realizuje uz pomoć 1.000 zaposlenih. Peštan ima direktno prisustvo, putem svojih ćerki firmi, u Bosni i Hercegovini, kao i u Rumuniji i kroz svoja predstavništva u Albaniji, Hrvatskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Peštan svoje operacije realizuje u više od 60 zemalja širom sveta putem globalne mreže agenata i distributera. Primarno izvozno orijentisana, kompanija je prisutna na tržištu Evrope, Rusije, Bliskog Istoka, Severne Afrike, Latinske Amerike i Sjedinjenih Američkih Država.

Vrhunski standardi poslovanja

Radi što većeg zadovoljenja potreba kupaca, kompanija kontinuirano uvodi inovacije i unapređuje kadrove i opremu. Od 2009. godine se u kompaniju uvodi sistem SAP ERP sa modulima MM, SD, PP , Fi I CO, a od 2012. godine su funkcionalnosti proširene i WMS-om. Uvođenje WCM i WMS sistema povećalo je efikasnost, doprinelo je raspoređivanju troškova i profesionalnom održavanju.

Kompanija PEŠTAN poseduje sve potrebne sertifikate za poslovanje na području Evropske unije. Kompanija posluje u skladu sa standardom ISO 9001.

Izvor: Kompanija Peštan / Peštan stolarija

Proizvodi i usluge: 
Piping solutions

U okviru Piping Solutions možete naći veliki izbor cevi za niskogradnju i visokogradnju, odnosno cevi za vodu i grejanje, kanalizaciju, drenažu i zaštitu kablova koje odgovaraju različitim zahtevima u pogledu ugradnje i održavanja. Proizvodi su napravljeni od vrhunskih materijala, poput PE, PE RC, PP i PVC, tako da Vam nudimo samo proizvode izvanrednog kvaliteta.

Bathroom solutions

U okviru Bathroom solutions nudimo moderna, funkcionalna i pouzdana rešenja za Vaše kupatilo. U okviru ove kategorije obuhvaćena su rešenja za kupatilske i tuš slivnike kao i deo sa ugradnim vodokotlićima i wc šoljama. Kako mi uvek pratimo trendove na svetskom tržištu i potrebe naših klijenata napravili smo da naši „Evolution“ i „Confluo“ slivnici budu visoko kvalitetni, modularni, laki za instalaciju i čišćenje, pristupačni svima i u skladu sa najrazličitijim potrebama naših potrošača što obezbeđujemo sa više od 300 različitih modela u ponudi. Linija proizvoda “Fluenta” je idealan izbor za opremanje kupatilskih i sanitarnih prostora. Vodokotlići besprekorno funkcionišu u smislu štedljivog i tihog ispiranja, nevidljivi su u prostoru, a bogatim izborom tipki za aktivaciju estetski odgovaraju ambijentu u skladu sa Vašim željama. Fluenta ugradni vodokotlić uz wc šolju predstavlja idealnu kombinaciju i funkcionalno, veoma pouzdano rešenje.

Agriculture solutions

Hirro tape i Hirro drip nastali su kao rezultat neprekidne pažnje posvećenoj razvoju novih proizvoda. Napravljeni su tehnologijom ekstrudiranja što podrazumeva primenu visoko kvalitetnih, posebno razvijenih polimera koji se zbog čvrstoće i fleksibilnosti upotrebljavaju u teškoj industriji i poljoprivredi. U vreme očuvanja resursa i vode, navodnjavanje kap po kap ima veliki značaj, a sama instalacija je jeftinija od instalacije tradicionalnih sistema i utrošak vode je mnogo manji.

Household solutions

U okviru Household solutions možete naći veliki izbor prozora i profila napravljenih od PVC-a, kao i kante, kace i baštenske garniture. Svi proizvodi dostupni su u različitim dimenzijama, dok se kante mogu naći i u različitim bojama.

Telefoni: 

info@pestan.net

Bukovik, 1300 Kaplara 189 034 700 300
Beograd, Savska 33/2 011 3610 353
Beograd, Ratarski put 18a 011 2194 442
  011 2101 979
Beograd, 21. Maja bb 011 3565 358
Niš, Mramorski put bb 018 4260 197
  018 4264 471
Novi Sad, Temerinski put bb 021 419 405
  021 419 358
Slike: 
Kompanija Peštan Aranđelovac 01
Kompanija Peštan Aranđelovac 02
Kompanija Peštan Aranđelovac 03
Kompanija Peštan Aranđelovac 04
Kompanija Peštan Aranđelovac 05
Kompanija Peštan Aranđelovac 06
Kompanija Peštan Aranđelovac 07
Kompanija Peštan Aranđelovac 08
Kompanija Peštan Aranđelovac 09
Kompanija Peštan Aranđelovac 10
Video: 
Kompanija Peštan
Podeli: