• Pratite nas
Omladinska zadruga Tragač cover
Omladinska zadruga Tragač
Studentski trg 10, Beograd
Average: 3.7 (3 votes)

Omladinska zadruga Tragač

O nama: 

Omladinska zadruga Tragač Privremeni i povremeni poslovi, ponuda i potražnja poslova, ponuda i potražnja radnika i slobodnih radnih mesta

Omladinska zadruga Tragač

Omladinska zadruga Tragač godinama posluje sa vodećim firmama na teritoriji Srbije. Ostvarujemo saradnju sa oko 880 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima Srbije, među kojima su javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, finansijske institucije, kao i veliki broj privrednih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Godinama unazad Omladinska zadruga Tragač ostvaruje uspešnu saradnju sa skoro svim vodećim firmama na teritoriji Srbije.

Usluge Omladinsko - studentskog servisa na teritoriji Srbije su:

  • Angažovanje radnika na privremenim i povremenim poslovima
  • Angažovanje radnika na sezonskim poslovima
  • Angažovanje radnika usled povećanog obima posla kao vrsta „ispomoći" na svim poslovima na kojima se ne zasniva radni odnos
  • Angažovanje radnika na određeni vremenski period
Povoljni uslovi za poslodavce

Ovaj način angažovanja je najpovoljniji za poslodavca sa finansijskog aspekta, s obzirom da je procenat zakonskih obustava najniži u odnosu na druge legalne načine angažovanja radnika. Zadruga radi po principu "hitnog servisa", što znači da Vam može obezbediti radnike na telefonski poziv ili putem email-a na bilo kojoj lokaciji u Srbiji, po vrlo povoljnim uslovima.

Kvalitetan izbor kandidata

Naša organizacija ima preko 10000 kandidata - članova zadruge svih zanimanja i profila stručnosti. Pokrivamo sve gradove u Srbiji, od najmanjeg pa do najvećeg grada u državi.

Iskoristite velike mogućnosti i kadrovski potencijal zadruge da sebi obezbedite dobre saradnike. Mi štedimo vaše vreme i novac.

Pratite nas Facebook / Twitter / Instagram / LinkedIn

Radno vreme: 
08:00-17:00, Subota 08:00-12:00
Telefoni: 

011 3283 384
011 3284 460
011 3283 391
062 266 670
oztragac@oztragac.com

Slike: 
Omladinska zadruga Tragač
Omladinska zadruga Tragač
Omladinska zadruga Tragač
Omladinska zadruga Tragač
Omladinska zadruga Tragač
Podeli: