• Pratite nas
NB Montaža, Šabac, Pocerski Pričinović
NB Montaža
Maršala Tita 212, Pocerski Pričinović, Šabac
Average: 3 (1 vote)

NB Montaža

O nama: 

Delatnost NB Montaža Šabac su limarski radovi, proizvodnja i montaža oluka, krovova, ventilacije, hauba

NB Montaža Šabac

Firma NB Montaža iz Šapca osnovana je 2009. godine. Danas, posle skoro 10 godina uspešnog poslovanja i velikog broja zadovoljnih klijenata, slovimo za jednu od najozbiljnijih firmi za montažu krovnih i zidnih panela, kao i izvođenje svih vrsta limarskih radova. Napornim radom, pouzdanošću i kvalitetom uspeli smo da steknemo poverenje velikog broja uspešnih kompanija kao i fizičkih lica.

Zaposleni u firmi su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Opremljeni najsavremenijom mehanizacijom i alatima u prilici smo da odgovorimo na sve zahteve klijenata i da im uslugu isporučimo sa garancijom i sa poštovanjem ugovorenih rokova. Firma je sertikovana od vodećih svetskih kompanija proizvođača panela: KINGSPAN i BRUCHA.

Najviši nivo zaštite i bezbednosti na radu jedan je od osnovnih ciljeva firme NB Montaža. S tim u vezi se konstantno investira u profesionalnu zaštitnu i radnu opremu i podiže se svest svih zaposlenih o značaju bezbednosti na radu. Na taj način se preventivno deluje i rizik od povreda i nezgoda se svodi na minimum.

Telefoni: 

064 3761 014
ivkovicnikola@live.com

Slike: 
NB Montaža, Šabac 01
NB Montaža, Šabac 02
NB Montaža, Šabac 03
NB Montaža, Šabac 04
NB Montaža, Šabac 05
Podeli: