• Pratite nas
Moto-Bike Kać
Svetosavska 70a, Kać
No votes yet

Moto-Bike Kać

O nama: 

Moto-Bike rezervni delovi za skutere, Tomos motore, motorne testere, kosačice, IMT 506, trimeri, ipon ulje, akumulatori, motokultivatori

Moto-Bike Kać

Moto-Bike je osnovan 1999. godine, nalazi se u Kaću pored Novog Sada. Bavimo se uvozom i distribucijom rezervnih delova i prateće opreme za skutere, motorcikle, mini motore i baštenski i šumski program.

Moto-Bike je veleprodaja delova i opreme za skutere, motorcikle, kosačice, ATV-Quad, mini motore, vanbrodske motore, trimere, testere, sa preko 20.000 artikala u ponudi. Bavimo se snabdevanjem radnji i servisa na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i drugih država.

Naše višegodišnje prisustvo na tržištu omogućilo nam je da uočimo potrebu za odredjenim brojem proizvoda koji se nisu distribuirali kroz nasu prodajnu mrežu i naši partneri ih nisu imali u ponudi. Obzirom da posedujemo veliko iskustvo i adekvatan školovan kadar odlučili smo da pokrenemo sopstvenu proizvodnju koja bi trebala da popuni ove uočene praznine na tržištu.

Sada, nekoliko godina kasnije, proizvodimo oko 200 artikala i naš proizvodni asortiman se stalno povećava. Danas su naši proizvodi cenjeni i traženi na tržištu.

Naš prodajni program možete pogledati ovde.

Uvoznici smo brendova: IPONE, UNIBAT, MALOSSI, ATHENA, RMS, AIRSAL, TRW­LUCAS, DELLORTO, VICMA, SPARMART, TOP PERFORMANCE (motor parts), ARIETE, ACSUDTNT, OMG, BUZZETTI, METEOR (klipovi i cilindri i CABER karike), FAR, FA.CO, PROX, NOX (kacige i oprema), BIKE-IT, ESJOT, REGINA, HIFLOFILTRO, JT; LANČANICI.

Da bismo omogućili našim kupcima u Srbiji i šire potrebne rezervne delove i prateću opremu pokrenuli smo Online Shop sa preko 20.000 artikala.

Telefoni: 

021 6211 253
065 2889 979
veleprodaja@motobike.rs

Novi Sad, Kisačka 52
021 445 069
021 6334 245

Podeli: