• Pratite nas
Modni studio Vesna Trifunović
Modni studio Vesna Trifunović
Generala Horvatovića 10/II, Beograd
Average: 4 (1 vote)

Modni studio Vesna Trifunović

O nama: 

Modni studio Vesna Trifunović bavi se dizajnom i izradom svečanih haljina, baletskih kostima, pozorišnih kostima, promo haljina i dr.

Modni studio Vesna

Već dve decenije uspešno realizujemo Vaše snove i modne želje. U želji da omogućimo da budete jedinstveni i neponovljivi, naša kreativnost nas je dovela do osnivanja Modnog studija Vesna. U nama možete pronaći sigurnost i poverenje, potrudićemo se da svaka Vaša ideja sa velikom pažnjom bude realizovana i da krajnji rezultat bude zadovoljstvo.

Iskusni kreatori

Naši kreatori i modni stručnjaci poseduju mogućnost da iskroje i sašiju sve što zamislite, potrudiće se da iz našeg studija izađete zadovoljni i jedinstveni, u odevnom predmetu koji ste oduvek sanjali.

Modni studio Vesna Trifunović bavi se izradom:

  • Svečanih haljina
  • Baletskih kostima
  • Plesnih haljina
  • Pozorišnih kostima
  • Promo haljina
Svečane haljine

Kada su u pitanju posebni momenti u Vašem životu i kada želite da izgledate najbolje što možete, potrudićemo se da svečane haljine koje sašijemo za Vas ulepšaju taj trenutak i učine ga savršenim. Postoji široki spektar modela, materijala i kroja koji će omoguiti da zablistate kada je to najpotrebnije, i kao najvažnije da se u našim haljinama osećate zanosno i posebno. U skladu sa Vašim potrebama i željama dizajniraćemo unikatne plesne haljine, promo haljine i svečane haljine, koje će laskati Vašem izgledu.

Saveti modnih stilista

Uvek smo spremni da ispoštujemo Vašu ideju i Vašu zamisao pretvorimo u stvarnost, isto tako od nas možete dobiti i kreativne i konstruktivne savete kako bi svečane haljine, promo haljine, plesne haljine bile stvorene i skrojene za Vas. Ispoštovaćemo stil koji preferirate, boje, dezene i potrudićemo se da za svaku priliku budete jedinstveni i obogaćeni neponovljivim stajlingom.

Naše preporuke

Možemo se pohvaliti da je Modni studio Vesna Trifunović učestvovao i u mnogim modnim revijama, uspešno smo izradili veliki broj baletskih kostima, pomogli u realizaciji mnogih filmskih snimanja i predstava izradom kostima za glumce i plesače.

Dugogodišnjim radom i trudom napredovali smo i postigli saradnju sa velikim brojem vodećih stranih i domaćih modnih kreatora. Naši modeli su mogli biti viđeni na modnim pistama u Beogradu, kao i u stranim zemljama, Italiji, Francuskoj, kao i u SAD-u.

Zadovoljni klijenti

Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata: Knjaz Miloš, Telenor, Don Kafa, Toblerone, Dove, Wellaton, Oriflame, Fiat, Ford, Honda, Mercedes, BMW, Brusketi Mareti, Always, MB pivara, Lav, Tuborg, Havana Club, Delta Holding, Societe General Group, Gillete, Blend A Med, Rio Mare, Milka, Soraya, Jegger, Durex, Ambi Pur, Modriča, Šabačka mlekara, Pampers, Red Bull, Malibu, Absolut Vodka i mnogi drugi.

Ključne reči: Šivenje svečanih haljina, svečane haljine, šivenje baletskih kostima, baletski kostimi, šivenje plesnih haljina, plesni kostim, šivenje pozorišnih kostima, šivenje promo haljina, dizajn kostima, izrada kostima, maturske haljine

Na Vama je samo da zamislite i dođete kod nas!

S poštovanjem, Vaš modni studio Vesna Trifunović.

Telefoni: 
Slike: 
Modni studio Vesna 01
Modni studio Vesna 02
Modni studio Vesna 03
Modni studio Vesna 04
Modni studio Vesna 05
Modni studio Vesna 06
Modni studio Vesna 07
Modni studio Vesna 08
Modni studio Vesna 09
Modni studio Vesna 10
Modni studio Vesna 11
Modni studio Vesna 12
Modni studio Vesna 13
Modni studio Vesna 14
Modni studio Vesna 15
Modni studio Vesna 16
Modni studio Vesna 17
Modni studio Vesna 18
Modni studio Vesna 19
Modni studio Vesna 20
Podeli: