• Pratite nas
Mareko Prokuplje
Mareko Prokuplje
Moravska bb, Prokuplje
Average: 4.5 (2 votes)

Mareko Prokuplje

O nama: 

Mareko proizvodi vrhunsku pvc stolariju i dekorativne pvc panele

Mareko PVC stolarija

Mareko ztr se bavi proizvodnjom PVC stolarije i dekorativnih panela, od vrhunskih profila i ploča, nemačke firme Veka. U saradnji sa firmom Veka i BIC Prokuplje, već više godina smo prisutni na sajmovima građevine u Skoplju, Nišu i Beogradu. Ulepšajte svoj dom i učinite ga prijatnijim za život, vratima sa PVC dekorativnim Mareko panelima. Vrata ne čine kuću, ali čine 90% onoga što vidi neko ko stoji pred njima. Toplotna provodnost je svega 1,1 W/m2K, što zadovoljava i nove evropske standarde za gradnju i uštedu energije.

Mareko Prokuplje

PROIZVODNJA PVC PANELA ZA AL I PVC STOLARIJU

Dimenzije panela su 900 x 1900 x 24 mm, polupanela 450 x 1900 x 24 mm. Sendvič paneli se sastoje iz dve tvrde VEKA PVC ploče d=1.5 mm otporne na UV zračenje, spoljne uticaje, sa ispunom od ekstrudiranog polistirola (stirodur d = 20 mm). Zahvaljujući izuzetno maloj toplotnoj provodnosti PVC-a i stirodura, toplotni faktor je izuzetan od samo 1.1 W/m2K, pa je panel pogodan za sva ulazna vrata i pregradne zidove izrađene od standardnih PVC i Al profila.

Naši dekorativni paneli se ugrađuju u vrata širom Srbije, preko razgranate mreže naših saradnika i drugih proizvođača pvc stolarije. Takođe naši paneli se izvoze i u Makedoniju, Skoplje, Tetovo, Struga, kao i u Sarajevu - BIH.

PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

PVC stolariju radimo po narudžbini, po meri Vaših otvora i po meri vaseg džepa. Vi birate cenu kvalitet i komfor koji pružaju naši prozori od 3, 4 , 5 ILI 6 - KOMORNIH profila, sa MACO ili VHS okovima. Jednostavnost održavanja, odlična termo izolacija, dugotrajnost, kiselo-bazna otpornost i elastičnost - samo su neke od prednosti PVC stolarije i PVC panela u odnosu na druge materijale.

Nećete pogrešiti, ako sarađujete sa nama jer ćete dobiti proizvode vrhunskog garantovanog kvaliteta po optimalnim cenama. Za vaš dom, zajednički ćemo pronaći najbolje rešenje i dobićete najpovoljniji odnos kvalitet - cena.

USLUGE CNC DUBOREZA

Budući da posedujemo CNC glodalicu (mašinu vođenu kompjuterom), i sami izrađujemo, modele i šablone, veoma brzo možemo odgovoriti svim zahtevima u pogledu novog dizajna i oblika PVC dekorativnih panela. Možete imati samo svoj model panela, dovoljno je da imate sliku, skicu, crtež ili ideju i saopštite je nama. Za više od 30 naručenih panela, model Vam radimo besplatno!!! Takođe nudimo usluge CNC duboreza na drvetu, medijapanu, PVC-u i aluminijumu, izuzetno pogodno za izradu frontova nameštaja, reljefa u enterijeru i eksterijeru.

Toplotna provodnost PVC panela je svega 1,1 W/m2K, što zadovoljava i nove evropske standarde za gradnju i uštedu energije.

Telefoni: 

027 331 261
027 329 949
065 4449 018
marekopk@gmail.com

Slike: 
Mareko Pvc stolarija i paneli - Sajam
Mareko Pvc stolarija i paneli - Sajam
Mareko Pvc stolarija i paneli - Proizvodnja
Mareko Pvc stolarija i paneli - Nadstrešnica
Mareko Pvc stolarija i paneli - Nadstrešnice po meri
Mareko Pvc stolarija i paneli - Ulazna vrata
Mareko Pvc stolarija i paneli - Balkonska vrata
Mareko Pvc stolarija i paneli - Boja drveta
Mareko Pvc stolarija i paneli - Sajam
Mareko Pvc stolarija i paneli - VEKA profili
Podeli: