• Pratite nas
Gil Agrar NS doo
Obrovačka 19, Veternik, Novi Sad
Average: 5 (1 vote)

Gil Agrar NS doo

O nama: 

Gil Agrar NS Doo Hemija za prehrambenu industriju Calgonit, higijena muže krava, dezinfekcija i higijena na farmi, papirni ubrusi za poljoprivrednike, stočare, industrijska streč folija

Gil Agrar Novi Sad

Gil Agrar, posluje na tržištu Republike Srbije dugi niz godina. Primarna delatnost ove firme je proizvodnja agrarne opreme i papirnih ubrusa za poljoprivrednike i stočare. Distributeri smo proizvoda prestižne poljske firme Expol, koja se bavi proizvodnjom organskih dodataka, kao pomoćnih sredstava u uzgoju i lečenju svih vrsta domaćih životinja.

Sa našim partnerima stvorili smo liniju proizvoda GILAX za pranje i dezinfekciju proizvodne opreme kao i za higijenu kod muže krava, koza i ovaca. Proizvode iz linije GILAX koriste privredni subjekti u svim granama prehrambene industrije, kao i individualni proizvodjači na svojim gazdinstvima.

Uspešno sarađujemo sa privrednim društvima, preduzetnicima i individualnim proizvođačima jer svojim klijentima obezbedjujemo najkvalitetnije proizvode, poštujući ugovorene rokove i interese kupaca.

Gil Agrar ponuda papirnih ubrusa za poljoprivrednike stočare, mlekare, mesare, hotele, motele, ugostitelje:

Papirni ubrusi

  • Ubrus za brisanje vimena - Koristi se posle suvog pranja vimena penom. Širina rolne 260 mm, prečnik rolne 215 mm, transportno pakovanje 4 x 400 listića (1600 listića).
  • Džambo ubrus - Koristi se u mlekarskoj i mesarskoj industriji, industriji pića, u hotelima i svim većim prostorima. Širina rolne 235 mm, prečnik rolne 185 mm.
Telefoni: 

021 3025 137
063 511 425
061 2162 167
063 426 503
algor.gilagrar@gmail.com

Podeli: