• Pratite nas
Franceško Keramika
Djakona Avakuma 27b, Novi Sad
No votes yet

Franceško Keramika

O nama: 

Dizajn, prodaja i ugradnja kamina i kaljevih peći

Franceško Keramika

Franceško Keramika je zanatska radnja za izradu tipskih, serijskih i unikatnih kamina i kaljevih peći, kao i za izradu mozaika i bordura od kamena, glazirane i biskvitne keramike koje se koriste za oblogu u objektima poslovne i individualne gradnje.

Naša radnja bavi se starim zanatom koristeći u proizvodnji i izradi tradicionalne i proverene tehnike upotpunjene savremenim dostignućima.

Naše reference su garancija kvaliteta usluge:

  • 50 godina porodične tradicije
  • Nagrada "Dobar dizajn", Novosadski sajam 2000. godine
  • Zlatna medalja za kvalitet, Novosadski sajam 2001. godine
  • Adaptacija i restauracija 60 unikatnih kaljevih peći i kamina, Patrijaršijski dvor Sremski Karlovci
  • Ugradnja preko 900 kamina i kaljevih peći

Kamini spadaju u grupu tradicionalnih grejnih tela, koja unose toplinu i eleganciju prostoru u kome se nalaze. Naše kamine osim lepog izgleda i romantičnog plamena odlikuje visok stepen iskorišćenosti toplotne energije koja se pomoću sistema vazdušnog cirkulisanja brzo rasprostire po prostoriji. Nudimo Vam veliki broj klasičnih, rustičnih, tipskih i unikatnih kamina pomoću kojih bi uneli toplinu i lepotu i željeni prostor.

Upotpunjene nizom savremenih tehnika grejanja kaljeve peći su i danas zadržale izvornu prednost u odnosu na ostale peći. Akumulacijom i dugotrajnim zadržavanjem toplote znatno smanjuju potrošnju. Naša zanatska radnja nudi različite vrste kaljevih peći koje bi, pored uštede, unele toplinu, lepotu i tradicionalni duh u vaš životni prostor.

Roštilji koje pravimo po vašim zahtevima, omogući će vam elegantno spremanje specijaliteta sa roštilja. Uživajte u pripremi i druženju sa najbližima uz dobar roštilj.

Telefoni: 

021 3106 443
021 521 648
064 1121 860

Podeli: