• Pratite nas
Drim Centar cover
Drim Centar Alarmi, video nadzor, motori za kapije
Trg Heroja bb, Svilajnac
Average: 5 (1 vote)

Drim Centar Alarmi, video nadzor, motori za kapije

O nama: 

Alarmni sistemi, video nadzor, interfoni, protivpožarna zaštita, motori za klizne kapije

Drim Centar Alarmi, video nadzor, motori za kapije

Sistem usluga koje pružamo obuhvata: Sistemi video nadzora - analogni CCTV, HD i IP sistemi, alarmni sistemi i protivprovalni sistemi - žični i bežični, monitoring alarmnih sistema, interfonski sistemi - žični i bežični, protivpožarna zaštita, motori za krilne i klizne kapije, računarski sistemi i mreže. Oprema koju nudimo svojim klijentima je proverena i izuzetnog kvaliteta, uz povoljne cene.

Projektovanje svih sistema zaštite

Nakon što naša marketing služba obradi zahtev za ponudu i korisniku pruži stručne i profesionalne savete u cilju odabira optimalnog sistema zaštite, tehnički sektor, na osnovu prethodno izrađene procene ugroženosti objekta, pristupa izradi idejnog rešenja, a potom i projektovanju konkretnog sistema tehničke zaštite.

Cilj ovakvog pristupa u zadovoljavanju potreba naših klijenata za efikasnom zaštitom sastoji se prvenstveno u našoj želji da korisniku obezbedimo najbolje tehničko rešenje, najbolje kombinacije komponenti i optimalan odnos cene i kvaliteta.. Alarmni sistemi i sistemi video nadzora kao i svaki vid tehničke zaštite po pravilu su dosta kompleksni, pa je teško napraviti kvalitetnu ponudu i idejno rešenje bez izlaska na teren tj. štićeni objekat. Zato nas bez ustezanja pozovite i potpuno besplatno ćemo napraviti idejno rešenje za Vaš sistem tehničke zaštite!

Alarmni sistemi

Da li strahujete od provale, kradje, štete? Oslobodite se straha i ugradite alarmni sistem Bez obzira da li se radi o vašem domu, poslovnom prostoru ili drugoj imovini, alarmni sistemi su pouzdan čuvar vaših dobara. Ljudi koji su instalirali neki od alarmnih sistema za kuću, stan ili lokal, svedoče o njihovim višestrukim dobitima a kao najvažniju korist uvek ističu oslobodjenje od straha i osećaj sigurnosti.

Ugradnjom savremenog alarmnog sistema za kuću, stan ili lokal dobijate kompletnu zaštitu i podršku od neželjenih dogadjaja. Nije bitno da li se nalazite na poslu, kod kuće ili na odmoru, vaša imovina biće bezbedna i na svom mestu. Ugradnjom alarma opasnost od kradje, provale ili oštećenja imovine više neće biti vaša briga. Alarmni sistemi brinu i čuvaju za vas! Alarmni sistemi mogu biti žičani i bežični. Bežični alarmi ugradjuju se lako i brzo bez nepotrebnog bušenja na objektu. Žičani alarmi su teži za održavanje i moraju biti instalirani od strane profesionalnog lica. Ukoliko se odlučite za bežični alarm njegova prednost je i u tome što ga lako možete poneti sa sobom u slučaju selidbe.

Video nadzor

Video nadzor je veoma popularno sredstvo da se na neki način obezbedi imovina, tačnije stavi pod budno oko sistema koji će beležiti svaki korak koji „sutra“ može biti od velikog značaja ukoliko se nešto dogodi. Svako će pronaći razlog u odnosu na svoje potrebe, ono što je svima zajedničko je želja da određeni prostor što bolje vide i imaju odličan pregled situacije. Naravno tu dolazimo do raznih klasifikacija opreme za video nadzor. Postoje niskobudžetni proizvođači opreme za video nadzor pa sve do onih premium varijanti.

Ne mora da znači da je najskuplje uvek najbolje, sve zavisi od potreba. Postoje situacije gde je potreba za kvalitetnom opreme neizbežna, a postoje i one kada nije potrebno imati snimak sa baš visokom rezolucijom. Poenta je uklopiti potrebe sa optimalnim kvalitetom i na taj način izabrati najbolje rešenje. Takođe oprema za video nadzor mora biti kompatibilna međusobno jer u suprotnom neće funkcionisati ili će krajnji rezultat biti loš kvalitet video materijala. Na video nadzor ne treba gledati kao na trošak već kao na investiciju. Ulaganje u video nadzor predstavlja ulaganje u sopstvenu bezbednost, veću sigurnost i u nekoj neželjenoj situaciji znate da ćete imati sve zabeleženo i na taj način moći ćete da dokažete određene događaje.

Video nadzor se u većini slučajeva isplati i to višestruko, upravo iz razloga zbog kog se i ugrađuje. Dakle, ako imate prehrambenu prodavnicu na primer, i primetili ste manjak u pazaru za prethodni mesec a ne znate kako su pare nestale postavite video nadzor i kada se to opet desi možete iz udobnosti svoje kancelarije ili doma da iskontrolišete dešavanja u radnji i saznate gde je problem. Video nadzor sam po sebi predstavlja jedan od faktora koji će potencijalne lopove odvratiti od prekršaja koji su naumili da ostvare. Nije isto kada na ili u nekom objektu postoje kamere i kada je sve prepušteno zaposlenima ili slučajnim prolaznicima, pa ako neko slučajno vidi nešto. Ta činjenica će uticati da se procenat verovatnoće da se desi neka krađa znatno smanji.

Interfoni

Interfon predstavlja način da se već u startu zaštitimo od potencijalnih lopova ili drugih osoba koje ne bismo želeli u našem domu. Omogućava komunikaciju između Vas koji ste u svom domu i osobe koja pokušava da uđe u zgradu/dvorište.

Pritiskom na taster vrata se otključavaju i osoba koja je napolju može ući unutra. Interfon je dakle „prva linija odbrane“ i daje Vam mogućnost kontrole ulaska u Vašu zgradu ili dvorište/kuću. U kombinaciji sa video nadzorom dobija još više na efikasnosti.

Motori za kapije

U našoj ponudi proizvoda nalaze se motori za kapije različite konstrukcije i dimenzija. Motori za kapije i drugi automatski sistemi predstavljaju potrebu kako privatnih tako i poslovnih korisnika.

Servisiranje i održavanje

U cilju kreiranja partnerskog odnosa sa našim korisnicima, od samih početaka poslovanja veliku pažnju posvetili smo uslugama servisa i održavanja sistema tehničke zaštite koje smo instalirali i/ili priključili na naš monitoring centar.

Vaš DRiM Tim se uvek trudi da u najkraćem mogućem roku odgovori na probleme svojih klijenata, te otkloni kvar na licu mesta ili obavi drugu servisnu intervenciju po ugovoru ili na zahtev korisnika. Na sve naše ugrađene sisteme i pojedine komponente dajemo garanciju, a servisne usluge i originalne rezervne delove obezbeđujemo i nakon isteka garantnog roka.

Održavanje i servisiranje sistema tehničke zaštite obračunava se po radnom satu.

Pratite nas na facebook-u

Radno vreme: 
08:00-16:00
Telefoni: 

035 323 982
062 359 307
dragandrim@gmail.com

Slike: 
Podeli: