• Pratite nas
Dom učenika srednjih škola Subotica
Dom učenika srednjih škola Subotica
Harambašićeva 22, Subotica
Average: 4.5 (2 votes)

Dom učenika srednjih škola Subotica

O nama: 

Dom učenika srednjih škola Subotica pruža domski smeštaj, ishranu i vaspitni rad, kulturni i sportski život učenika

Dom učenika srednjih škola Subotica

Dom učenika srednjih škola u Subotici je vaspitno - obrazovna ustanova namenjena za smeštaj, ishranu i vaspitanje učenika koji pohađaju srednju školu van mesta stalnog boravka u svojstvu redovnih učenika u jednoj od osam subotičkih srednjih škola. Prava i celovita slika Doma učenika srednjih škola u Subotici može se steći boravkom u njemu, udisanjem specifične atmosfere koja vlada u Domu i oko njega.

Uslovi smeštaja u Domu učenika

Subotički dom se tokom pet decenija svog postojanja u mnogome izmenio, kao prvo prošireni su mu kapaciteti, tako da danas raspolaže sa 120 soba, odnosno 464 ležajeva. Novo krilo Doma je zvanično otvoreno u septembru 2012. godine, gde je smeštaj kao i na trećem spratu starog dela doma apartmanskog tipa.

Idealni uslovi za učenje i razonodu

Biblioteka, učionice, informatički kabinet i ostale društvene prostorije (TV sala, Svečana sala, Crvena sala, trpezarija) pružaju idealne uslove za učenje, zabavu i razonodu.

Naši učenici su aktivno uključeni u kulturnu sferu grada, od pozorišta, bioskopa do učešća na raznim takmičenjima. Rezultat angažovanosti vaspitnog i stručnog osoblja kao i zainteresovanosti samih učenika jesu brojne nagrade koje su naši učenici osvajali. U vreme letnjeg i zimskog raspusta kao i danima vikenda Dom svoje kapacitete nudi za smeštaj organizovanim grupama koje gostuju u gradu.

Telefoni: 

024 555 510
024 525 522
dom@internatsu.edu.rs

Slike: 
Dom učenika srednjih škola Subotica 01
Dom učenika srednjih škola Subotica 02
Dom učenika srednjih škola Subotica 03
Dom učenika srednjih škola Subotica 04
Dom učenika srednjih škola Subotica 05
Dom učenika srednjih škola Subotica 06
Podeli: