• Pratite nas
Contra Teg doo Viljuškari cover
Contra Teg Kovin
Smederevska 72, Kovin
Average: 5 (1 vote)

Contra Teg Kovin

O nama: 

Contra Teg doo Viljuškari Yale, iznajmljivanje, servis i prodaja viljuškara

Contra Teg doo Viljuškari

Preduzeće Contra Teg doo osnovano je u decembru 2013-te godine sa sedištem u Kovinu. Odluka oko osnivanja preduzeća na ovoj lokaciji doneta je u želji da se našim potencijalnim klijentima ponudi, pre svega, brz odziv na servisnu intervenciju, niža cena transportnih troškova, ali i ukupno smanjenje troškova održavanja mašina i opreme.

Viljuškari Yale

Osnovne delatnosti kojima se preduzeće bavi su popravke, servisiranja, iznajmljivanje i prodaja svih vrsta polovnih Yale viljuskara, kao i popravke i servisiranja Loading Systems pretovarne opreme (hidraulične pregibne platforme - rampe, industrijska segmentna vrata, podizni stolovi itd...).

Poslovanje firme Contra Teg

U skladu sa jasno definisanom poslovnom politikom osnivača, prva godina poslovanja preduzeća Contra Teg doo rezervisana je za predstavljanje preduzeća i njegovo pozicioniranje na tržištu, promovisanje ideja, standarda i normi preduzeća sa posebnim akcentom na odnos prema poslu, mašini i klijentu. Svesni da se do pozicije na tržištu može doći samo ozbiljnim i predanim radom, posebnu pažnju posvećujemo selekciji dobavljača, zaposlenih i klijenata... 

Kompletna usluga

U objektu na adresi preduzeća nalaze se servis viljuškara, magacin rezervnih delova, kancelarija, prodajni prostor, kao i opremljena servisna vozila za terenske popravke mašina i opreme.

Ključne reči: Contra Teg, Kontra teg, viljuškari Yale, servis viljuškara, iznajmljivanje viljuškara, prodaja viljuškara, polovni viljuškari, oprema Loading Systems

Radno vreme: 
08:00-16:00
Telefoni: 

013 741 879
063 355 710
office@contrateg.rs

Slike: 
Contra Teg doo Viljuškari Yale
Contra Teg doo Viljuškari Yale
Contra Teg doo Viljuškari Yale
Contra Teg doo Viljuškari Yale
Contra Teg doo Viljuškari Yale
Podeli: