• Pratite nas
Cafe Club Coupe
Braće Jovanovića 5, Pančevo
Average: 4 (1 vote)

Cafe Club Coupe

O nama: 

Prijatan ambijent, pristupačne cene pića

Cafe Coupe Pančevo

Cafe Coupe je po zamisli svog vlasnika, uz podršku prijatelja, u maloj prašnjavoj ulici u blizini reke Tamiš, nastao sa svojih 24 kvadratnih metara.

Ubrzo je postao omiljeno sastajalište omladine i simbol odrastanja mnogih generacija. Tokom svog odrastanja, mali Coupe je zaslužio novo ruho, te je promenio svoj enterijer i uskladu sa tadašnjom modom, ostao u trendu.

1993. godine Coupe je naglo porastao za 10 stolova. Iste zime, sasvim spontano, u cafe clubu Coupe počinju žive svirke niškog Pan band-a. Već sledeće zime nameće se beogradski sastav Beer Drinkers.

Coupe počinje da dobija imidž mesta sa dobrom živom svirkom i još boljom zabavom, gde su se sve češće smenjivali bendovi iz cele Srbije. Kao do tada neviđen vid zabave u cafe-ima, u jednom uglu lokala pojavljuje se DJ kabina gde su, prvo vikendom, a kasnije svakog dana radili DJ-evi sa lokalnog radija.

Kasnije Cafe Club Coupe dobija pojačanje u vidu trećeg dela prostora koji može da primi 200 gostiju, ljubitelja dobre žive svirke i kvalitetnih DJ-eva. Novi treći deo, popularno nazvan Klub, ugostio je do sada mnoge muzičare iz cele zemlje i Evrope i bio domaćin nekoliko muzičkih festivala, kao i organizator Blues Summit-a 2000. godine.

Kao najnoviji dodatak 2008. godine, otvoren je aktraktivno uređeni deo sa velikim kružnim šankom, prijatnim ambijentom i udobnim lazy bag-ovima, u kojem se putem video bima mogu pratiti događanja iz Kluba.

Pratite nas na Facebook-u

Telefoni: 

013 2580 278
065 2000 947
vuk79@yahoo.com

Podeli: