• Pratite nas
Beometal sirovine doo cover
Beometal sirovine doo
Kneza Višeslava, Beograd
Average: 5 (1 vote)

Beometal sirovine doo

O nama: 

Beometal sirovine doo Otkup sekundarnih sirovina po najboljim cenama na teritoriji Srbije

Beometal sirovine doo Beograd

  • Otkup aluminijuma (industrijski, iskorićene ofset ploče, alu stolarija, razni profili, cevi, limovi bojeni i ne bojeni, delovi automobila, alu felne, odlivci, spon, aluminijumsko uže, aluminijumski hladnjaci, AlCu hladnjaci)
  • Otkup prohroma (limovi, cevi, komadi, spon od obrade)
  • Otkup bronze (industrijska, tuljci, komadi, spon)
  • Otkup mesinga ( komadi, spon, slavine, ventili, limovi, caure)
  • Otkup bakra (limovi, cevi, komadi, kablovi)
  • Otkup olova (olovni akumulatori i baterije)

Otkup sekundarnih sirovina po najboljim cenama na teritoriji Srbije. Vršimo otkup otpadnog metala - otkup otpadnog aluminijuma (iskorišćenih offset ploča, alu stolarije, alu folije, raznih profila, građevinskog lima...), otkup otpadnog bakra, otkup otpadne bronze, otkup otpadnog mesinga, otkup otpadnog prohroma, otkup otpadnog lima, otkup otpadnog gvozđa, otkup otpadnog čelika, otkup otpadne plastike. Takođe, vršimo sakupljanje opasnog otpada uključujući električni i elektronski otpad, akumulatore, razvijače i fiksire iz grafičke industrije, telefonske centrale, računare, matične ploče, bazne stanice, servere i dr.

Otkup vršimo od pravnih i fizičkih lica, dolazimo da preuzmemo sirovine, isplata je odmah. Naše usluge uključuju besplatan dolazak na vašu adresu. Merenje se vrši digitalnim redovno baždarenim vagama. Ukoliko posedujete otpad bilo koje vrste slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo Vam u što kraćem roku izaći u susret.

Posedujemo sopstveni skladišni prostor, vozila za prevoz i sakupljanje sekundarnih sirovina, digitalne vage za merenje istih i sav potreban alat koji je neophodan za kvalitetno obavljanje posla. Posedujemo integralnu dozvolu za sakupljanje i transport opasnog otpada, sakupljanje i transport neopasnog otpada na teritoriji Republike Srbije izdatu od strane nadležnih institucija. Za sav preuzeti otpad izdajemo Dokument o kretanju otpada, koji je dokaz da je otpad preuzet na dalji postupak ovlašćenom prerađivaču, čime svu odgovornost za dalje postupanje sa konkretnim otpadom preuzimamo na sebe. U saradnji sa mnogobrojnim fabrikama i građanima prikupljamo sekundarne sirovine i vraćamo ih u proces proizvodnje.

Pratite nas na Facebook-u

Telefoni: 

060 4543 543
beometal@ikomline.net

Slike: 
Beometal sirovine doo
Podeli: