• Pratite nas
Beoleks doo Ugradna tehnika
Bulevar Arsenija Čarnojevića 66/lok. 30, Beograd
Average: 2.5 (2 votes)

Beoleks doo Ugradna tehnika

O nama: 

Aspiratori, ugradna tehnika, oprema za kuhinje - Faber, Nardi, Eurolux, Lino

Beoleks doo je jedino preduzeće u Srbiji specijalizovano za distribuciju ugradne tehnike i opreme za kuhinje i ekskluzivni uvoznik renomiranih robnih marki Faber, Nardi, Eurolux i Lino. Većinu naših uređaja možete videti u svim bolje snabdevenim salonima kuhinja širom Srbije.

Beoleks doo u svojoj ponudi ima preko 400 artikala za opremanje savremenih kuhinja, i to ugradna tehnika:

  • Aspiratori
  • Ugradne rerne
  • Ugradne ploče
  • Ugradni frižideri
  • Ugradne mašine
  • Sudopere
  • Slavine

Ako želite da stvorite modernu viziju sa novim tehnologijama u domu Vaših snova, proizvodi EUROLUX su vrhunsko rešenje koje će Vaše ideje pretvoriti u realnost.

FABER, NARDI, ELLECI, APPEL, RES NOVA, RITTER...

Aspiratori, ugradna tehnika, mašine za pranje posuđa, sudopere od inoxa i granita, slavine i hidrodispozeri vodećih evropskih proizvođača: FABER, NARDI, ELLECI, APPEL, RES NOVA, RITTER – sve što Vam je potrebno nalazi se pod jednim krovom. Stvorena da bi pratila način života savremene porodice, linija EUROLUX neprekidno proširuje svoj spektar proizvoda, približavajući se osnovnim korisničkim potrebama, postižući optimalni balans cene i kvaliteta. Marka je usmerena potrebama moderne žene koja stremi ka svom individualnom stilu i ne pravi kompromis sa kvalitetom života svoje porodice, kako glasi i moto – Your style.... Your life (Vaš stil... Vaš život).

Stvaranje aktuelnog dizajna i novih tehnologija, lak i dostupan način montiranja i upotrebe uređaja EUROLUX poslednjih godina, učinili su da se ovi uređaji nađu na najzahtevnijim tržištima i zavaladali su na teritorijama gde „LEKS GROUP“ postoji. Sa trogodišnjom garancijom i perfektnim servisnim održavanjem, u potpunom su skladu sa dinamičnim načinom života i potrebama za sigurnošću, udobnošću i mirom u kuhinji.

Dokazani kvalitet koji ne trpi kompromise, funkcionalnost i stil proizvoda marke EUROLUX, ostavljaju snažan utisak i sa lakoćom stvaraju viziju „kuhinje budućnosti“.

Facebook

Telefoni: 

011 3133 598
011 3133 597
011 3133 264
office@beoleks.rs

Nileks doo
Brzi Brod
Milorada Čavdarevića 6
018 4285 189

Podeli: