• Pratite nas
Auto škola Matović
Kneza Alekse 2, Borča, Beograd
Average: 5 (1 vote)

Auto škola Matović

O nama: 

Auto škola Matović Obuka vozača za sve kategorije

Auto škola Matović

Auto škola Matović je osnovana u sklopu preduzeća Milan Matović doo, koja se pored obuke vozača bavi prevozom putnika do 50 mesta i prevozom tereta. Ono što nas izdvaja su dugogodišnje iskustvo i profesionalni instruktori. Danas se možemo pohvaliti uspešnim rezultatom, odnosno brojem kandidata koji su stigli do vožačke dozvole, nakon obuke u našoj školi.

Obuka vozača za AM, A1, A2, A, B, C, CE i D kategoriju

Postanite vozač

Pozivamo Vas da budete jedan od polaznika auto škole Matović, a za uzvrat obećavamo kvalitetnu i sigurnu nastavu, kao i jednostavan i lak način do vozačke dozvole.

Obuka na novim vozilima

Obuka vozača za A, B, C, CE, D kategoriju se vrši na novim, klimatizovanim vozilima, a instruktori sa dugogodišnjim radom, dobrom metodologijom i individualnim pristupom svakom kandidatu, pomoći će Vam da savladate prve korake ka putu do iskusnog vozača.

Odlična prolaznost

Prema podacima auto škole Matović, statistika pokazuje da je prosečan broj izlazaka na stručni ispit 1,85.

Teorijska obuka

Teorijska obuka obuhvata odredjeni fond teorijskih časova i praktičnih vežbi koji je predvidjen kategorijom koju je kandidat upisao. Teme koje su obuhvaćene teorijskom obukom odnose se na bezbednost i pravila saobraćaja, znakove i saobraćajnu signalizaciju, učesnike i vozila u saobraćaju, medicinsku pomoć i aktuelne saobraćajne zakone. Nastava traje 45 minuta i organizovana je u grupama. Nakon odslušane nastave, pristupa se teorijskom ispitu.

Praktična obuka

Auto Škola Matović vrši obuku kandidata sa najnovijim vozilima. Iskusni instruktori auto škole Matović će vam pomoći da savladate izazove gradske vožnje, omogućiće vam kvalitetnu i sigurnu praktičnu nastavu, kako bi postali bezbedni i sigurni vozači i lakše stekli iskustvo neophodno za dobijanje vozačke dozvole.

Uslovi za polaganje praktičnog dela vozačkog ispita
  • odslušana teoretska nastava
  • položen test
  • završena praktična obuka
  • položen test prve pomoći

Proverite svoje znanje online Test za polaganje vozačkog ispita

Pratite nas Facebook / Instagram

Telefoni: 

011 3320 342
063 7719 189
065 4442 227
office@autoskolamatovic.com

Slike: 
Auto škola Milan Matović
Auto škola Milan Matović
Auto škola Milan Matović
Auto škola Milan Matović
Podeli: