• Pratite nas
Auto servis Boda
Maršala Tita bb, Banatski Brestovac
Average: 4.5 (2 votes)

Auto servis Boda

O nama: 

Auto servis Boda Auto gas, auto stakla, elektronsko ispitivanje i čišćenje benzinskih injektora, prodaja guma i vulkanizer, auto perionica

Auto servis Boda

Auto centar Boda postoji od 1990 god. U prostorijama našeg auto centra pružaju se usluge ugradnje auto gasa (ugradnja auto plina i metana), kao i profesionalan servis i održavanje istih. Jedni smo od malobrojnih servisa koji vrši ugradnju auto gasa na nove automobile, marke Škoda, bez gubitka garancije vozila u garantnom roku proizvođača. Ovlašćeni smo servis Lovato i Zavoli auto gasnih sistema. Takođe smo i ovlašćeni ditributer i serviser, trenutno najsavremenijih, poljskih auto gas instalacija, marke LPGTECH i AC STAG.

Originalni auto delovi

U sklopu našeg auto centra postoji prodavnica auto delova sa širokim izborom delova za vozila marke Zastava, Opel i VW, a renomiranih proizvođača kao što su Bosch, SKF, Imasaf, Okap, Lpr, Monro, itd. U ponudi se takođe mogu naći Wurth i Liqui Moly ulja, maziva i aditivi.

Sve usluge na jednom mestu

Pored svega gore navedenog, u našem auto centru vrše se i automehaničarske usluge, usluge čišćenja dizni, kompjuterska dijagnostika i detekcija kvarova na vozilima, reparacija i zamena vetrobranskih stakala, itd. Za vreme popravke Vašeg vozila možete se osvežiti besplatnim napicima u našem kafeu.

Povoljnosti plaćanja

Plaćanje se vrši platnim karticama, preko računa ili gotovinski.

Telefoni: 

013 625 224
063 211 487
autoboda@gmail.com

Podeli: