• Pratite nas
Auspuh servis VM Vlasta Beograd
Auspuh servis VM Vlasta
Bulevar Kralja Aleksandra 588, Beograd
Average: 4.5 (2 votes)

Auspuh servis VM Vlasta

O nama: 

Izrada i montaža izduvnih sistema (auspuha) za putnička vozila, teretna vozila i građevinske mašine

Auspuh servis VM Vlasta

Auspuh servis Vlasta ima tradiciju uspešnog rada dugu 20 godina, što je rezultiralo iskustvom i profesionalnošću u poznavanju problematike izduvnih sistema. U Auspuh servisu VM smo se isključivo opredelili za izradu i montažu izduvnih sistema za sve tipove putničkih vozila (uključujući oldtajmere), teretnih vozila kao i raznih građevinskih mašina. Naše dugogodišnje iskustvo je krunisano velikim brojem zadovoljnih mušterija, koje su dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta.

Tokom svih ovih godina poslovanja neprestano radimo na inovacijama u poboljšanju kvaliteta i izdržljivost naših proizvoda. Naši izduvni sistemi se ne izrađuju samo od čeličnog aluminiziranog lima i cevi, već smo u mogućnosti da po vašoj želji ponudimo prohromske auspuhe čime smo postigli veću otpornost na koroziju, a samim tim i dugotrajnost našeg proizvoda. Zahvaljujući tome dajemo garanciju od 12-24 meseci na sve naše proizvode, a za prohromske do 60 meseci.

Pored standardnih modela auspuha, izrađujemo i sportske izduvne sisteme po želji naših klijenata, a zahvaljujući velikom izboru ukrasa za izduve pružena Vam je mogućnost da sami kreirate identitet vašeg automobila dodajući mu detalje koji ne postoje kod serijskih modela.

U našem servisu možete izvršiti zamenu dotrajalih gumenih nosača, kao i zamenu oštećenih ili dotrajalih gibljivih cevi - Pancir creva najvećeg kvaliteta ali opet po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Fleksibilne cevi su postale gotovo neizostavni deo izduvnog sistema u svim vozilima novije generacije. U praksi su se pokazale kao najbolji ublaživač vibracija i buke kod motornih vozila bilo dizela ili benzinaca. Glavna uloga fleksibilnih cevi je da umanji prenošenje vibracija (kako ne bi došlo do pucanja grane auspuha na glavi motora ili samoj cevi), buke od motora na izduvni sistem i da upijaju toplinsku ekspanziju izduvne cevi uzrokovanu visokom temperaturom izduvnih gasova, te zbog toga moraju biti izrađene od visokokvalitetnog materijala.

Telefoni: 

011 2885 020
064 3282 723
office@auspuhvmvlasta.com

Slike: 
Auspuh servis VM Vlasta - Radionica
Auspuh servis VM Vlasta - Popravka auspuha 1
Auspuh servis VM Vlasta - Popravka auspuha 2
Auspuh servis VM Vlasta - Popravka auspuha 3
Auspuh servis VM Vlasta - Izrada auspuha po meri
Auspuh servis VM Vlasta - Proizvodnja auspuha 1
Auspuh servis VM Vlasta - Proizvodnja auspuha 2
Auspuh servis VM Vlasta - Proizvodnja auspuha 3
Auspuh servis VM Vlasta - Proizvodnja auspuha 4
Podeli: