• Pratite nas
Aqua Promet doo
Aqua Promet
Slovenski put 16, Jagodina
Average: 5 (1 vote)

Aqua Promet

O nama: 

Aqua Promet doo Vodovodni materijal, kanalizacioni materijal, kupatilski nameštaj, sanitarije i keramika

Aqua Promet doo Jagodina

Aqua Promet doo Jagodina je pravni sledbenik samostalne trgovinske radnje "Aqua Promet" koja je osnovana 2002. god. Svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca prerasta 2008. god. u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama naših potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, sanitarije, bojlera, kupatilskog nameštaja, keramike.

Najbolji kvalitet u Aqua Promet-u

Naš asortiman robe zasniva se uglavnom na proizvodima domaće proizvodnje (celokupni asortiman PEŠTAN-a, čija je proizvodnja prilagodjena evropskim standardima, kompletna ponuda TERMORAD-a čija se prepoznatljivost proizvoda vezuje za pouzdanost, efikasnost i ekološku etiku, LINNI proizvodni program kupatilskog nameštaja rađen od najkvalitetnijih i pažljivo biranih materijala koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce a tuš kabine učiniće da prostor dobije na funkcionalnosti i pružiće totalnu relaksaciju u Vašem domu). U našem prodajnom salonu očekuje Vas veliki izbor baterija, sanitarije, hidromasažni program kao i domaća i uvozna keramika.

Zašto kupci biraju Aqua Promet

Poštovanjem potrošača i novinama koje uvodi u svoje poslovanje, najširi asortiman proizvoda i najpovoljnijim cenama, Akva Promet doo postaje sinonim trgovine koja proširuje svoje poslovanje i van okvira Pomoravlja jer zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja, a pokazatelj toga je i broj kupaca, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji jer smo glavni snabdevači preko 200 firmi na teritoriji cele Srbije, koji je iz godine u godinu sve veći. Učestvovali smo u izgradnji na desetine objekata u saradnji sa velikim brojem građevinskih firmi. Naš tim organizuje servisiranje kupaca na teritoriji čitave Srbije u najkraćem mogućem roku što potvrđuje da smo korak ispred svih. Odličnu saradnju na obostrano zadovoljstvo ostvarili smo sa velikim brojem institucija od javnog značaja.

Visoki standardi poslovanja Aqua Promet

Želja da se ostane lider u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne kupatilske opreme, keramike i prateće opreme za domaćinstvo, ogleda se u izgradnji prodajnog objekta od 1000m2 gde kupcu na licu mesta stručno - osposobljeno osoblje može prezentovati tehničke karakteristike proizvoda. Moderno uređen parking prostor pruža idealne uslove za lepu i laku kupovinu. Po najsavremenijim standardima izgrađen je magacinski prostor površine preko 1000m2 što omogućava lak i nesmetan prilaz vozilima.

Uloženi trud i konstantna potreba za usavršavanjem stručnog osoblja, prepoznati su od strane velikog broja kupaca i poslovnih partnera čija priznanja i pohvale potvrđuju da smo na dobrom putu, te da treba da nastavimo u istom smeru postavljajući nove i više ciljeve kao i do sada.

Aqua Promet bavi se trgovinom na veliko i malo:

 • Hidrofori
 • Pumpe renomiranih domaćih proizvođača
 • Bačve od čelika i prohroma od 50 i 300 litara
 • Peštanove kace od 100 do 1000 litara
 • Baštenske garniture
 • Vodovodni i kanalizacioni materijal Peštan
 • Kućna kanalizacija
 • Ulična kanalizacija
 • PVC drenažne cevi
 • PVC cevi za vodovod
 • Sanitarija i bojleri
 • Slavine poznatih proizvođača
 • Hidromasažne kabine
 • Hidromasažne kade
 • Finske saune
Online Shop Aqua Promet

Našu bogatu ponudu možete pogledati u svakom trenutku u prodajnim objektima Aqua Promet-a kao i na našem Online Shop-u i uveriti se u pouzdan kvalitet, pristupačnost cena i stručnost i ljubaznost osoblja.

Pratite nas na Facebook-u

Telefoni: 

035 243 809
035 244 497
035 227 078
aquapromet@gmail.com
GoogleMaps

Slike: 
Aqua Promet doo Jagodina
Aqua Promet doo Jagodina
Aqua Promet doo Jagodina
Aqua Promet doo Jagodina
Aqua Promet doo Jagodina
Aqua Promet doo Jagodina
Aqua Promet doo Jagodina
Podeli: