• Pratite nas
Agencija Fenix Vršac cover
Agencija Fenix Vršac
Svetosavski trg bb Vršac
Average: 4 (1 vote)

Agencija Fenix Vršac

O nama: 

Agencija Fenix Tehnički pregled, osiguranje, prenos i registracija vozila, platni promet

Agencija Fenix

Оsiguranje i registracijа motornih vozila

Bliži se vreme za registraciju Vašeg motornog vozila? Posetite nas! Kod nas možete uplatiti polisu osiguranja, sve potrebne takse za registraciju vozila, a sve to možete platiti i na rate putem čekova, kreditnih kartica ili administrativne zabrane preko plate ili penzije. Uz overeno ovlašćenje kod notara završavamo i celokupnu registraciju u SUPu, i čekamo u redu umesto vas.

Agencija Fenix Vršac

Kupoprodajni ugovori i punomoći

Budite vlasnik svog vozila i na papiru! Želite da izvršite PREPIS Vašeg motornog vozila, ali nemate mnogo vremena? Nema problema, dovoljno je da izdvojite samo 10-ak minuta! Sve što je potrebno je da dođete sa prodavcem, uz lične karte oba lica i saobraćajnu dozvolu. Vršimo prenos vlasništva na teritoriji cele Srbije. Neka Vaše vozilo bude na Vaše ime!

Punomoći

Želite da ovlastite nekoga da upravlja ili obavlja druge radnje sa vašim motornim vozilom? Ne mučite se traženjem obrazaca po internetu i brigom oko ispravnog punjanjavanja istih. Dođite kod nas, i mi ćemo odraditi punomoć za vas za samo nekoliko minuta.

Besplatni saveti

Tu smo da odgovorimo na svako pitanje i otklonimo sve nedoumice koje imate vezane za registraciju, osiguranje, prenos vlasništva, ili neka druga pitanja vezana za vaše motorno vozilo, potpuno besplatno!

Tehnički pregled Semafor Auto doo

Sve na jednom mestu! Kod nas možete izvršiti tehnički pregled, osiguranje i registraciju vašeg motornog vozila, brzo i lako, po najpovoljnijim cenama! Posetite nas na Belocrkvanskom putu (pre Prima pumpe), svakog radnog dana od 07h do 15h, i subotom od 08h do 12h.

Agencija Fenix pruža usluge registracije motornih vozila još od 1992. godine, i zahvaljujući ukazanom poverenju korisnika svojih usluga uspešno posluje i danas. Ljubaznost i stručnost osoblja zaposlenog u agenciji doprinelo je da smo do sada registrovali preko 50.000 vozila.

Dođite, proverite i izađite zadovoljni!

Pratite nas na Facebook-u / GoogleMaps

Radno vreme: 
08:00-16:00
Telefoni: 

Agencija Fenix
013 821 013
064 1304 930

Semafor Auto
013 806 084
feniks.milenkovic@gmail.com

Slike: 
Agencija Fenix Vršac
Agencija Fenix Vršac
Agencija Fenix Vršac
Agencija Fenix Vršac
Agencija Fenix Vršac
Agencija Fenix Vršac
Agencija Fenix Vršac
Podeli: