• Pratite nas
ABC prevodi Prevodilačka agencija cover
ABC prevodi Beograd
Admirala Geprata 2, Beograd
Average: 5 (1 vote)

ABC prevodi Beograd

O nama: 

ABC Prevodi je specijalizovana agencija za prevođenje svih vrsta tekstova sa svih svetskih jezika - prevodilac za engleski jezik, prevodilac za španski jezik, prevodilac za nemački jezik, prevodilac za francuski jezik, prevodilac za italijanski jezik, prevodilac za ruski jezik itd.

ABC Prevodi prevodilačka agencija

ABC Prevodi doo specijalizovana je za prevođenje svih vrsta tekstova sa svih svetskih jezika i to u najbržem mogućem roku, po najpovoljnijim cenama. Saradnici su nam ovlašćeni tumači sa važećom licencom izdate od nadležnog organa, tako da je njihova stručnost garant da su prevedeni tekstovi pouzdani i tačni. U našem timu su prevodioci za engleski jezik, prevodioci za ruski jezik, prevodioci za nemački jezik, prevodioci za francuski jezik, prevodioci za italijanski jezik, prevodioci za španski jezik, ukratko prevodioci i tumači za sve svetske jezike.

Sudski prevodi sa overom

Mi nudimo prevođenje sudskih dokumenata, prevođenje godišnjih i revizorskih izveštaja, prevođenje web stranica, prevođenje reklama, prevođenje izveštaja, prevođenje literature, prevođenje tehničkih tekstova, prevođenje promotivnih prospekata, prevođenje zakonodavstva EU, prevođenje medicinskih tekstova i sl. Za vas obezbeđujemo i korekturu i lekturu, overu sudskih tumača, dostavu prevoda na vašu adresu o našem trošku kao i odloženo plaćanje za stalne korisnike.

Naš tim čine stručni prevodioci

Sudski tumač i prevodilac za engleski jezik, sudski tumač i prevodilac za nemački jezik, sudski tumač i prevodilac za španski jezik, sudski tumač i prevodilac za italijanski jezik, sudski tumač i prevodilac za francuski jezik, sudski tumač i prevodilac za ruski jezik, sudski tumač i prevodilac za slovenački jezik, sudski tumač i prevodilac za makedonski jezik, sudski tumač i prevodilac za hrvatski jezik, sudski tumač i prevodilac za holandski jezik, sudski tumač i prevodilac za mađarski jezik, sudski tumač i prevodilac za bugarski jezik, sudski tumač i prevodilac za rumunski jezik, sudski tumač i prevodilac za češki jezik, sudski tumač i prevodilac za slovački jezik, sudski tumač i prevodilac za albanski jezik, sudski tumač i prevodilac za norveški jezik, sudski tumač i prevodilac za švedski jezik, sudski tumač i prevodilac za grčki jezik, sudski tumač i prevodilac za danski jezik, sudski tumač i prevodilac za portugalski jezik, sudski tumač i prevodilac za ukrajinski jezik, sudski tumač i prevodilac za kineski jezik, sudski tumač i prevodilac za arapski jezik

Preuzimanje i dostavljanje prevoda

Vaš materijal koji je potrebno prevesti nam možete poslati putem e-maila, cd-a, fleš kartice ili kao štampani dokument. Naši kuriri će na vaš zahtev preuzeti materijal i dostaviti vam prevedenu verziju na kućnu ili adresu poslovnog sedišta.

Za kratko vreme stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata među domaćim i stranim kompanijama.

Pogledajte Facebook / Instagram / Twitter / Website

Radno vreme: 
09:00-17:00
Telefoni: 

Beograd, Admirala Geprata 2
011 6685 537
011 6649 028
069 664 602
info@abcprevodi.co.rs

Novi Sad, Ćirpanova 2
021 546 019
062 315 446
063 315 599
prevodi.ns@abcprevodi.co.rs

Slike: 
ABC prevodi Prevodilačka agencija Beograd
ABC prevodi Prevodilačka agencija Beograd
ABC prevodi Prevodilačka agencija Beograd
Podeli: